Khan Abyss Creative Commons License 2001.07.10 0 0 402
Heil Rabe.

pld milyen, tőlem átvett dologgal dühítetted a népeket máshol?:)

Anti-demokrácia, anti-liberalizmus.A Transindex.net -re szoktam írogatni, tök kiutálnak mindenhonnan.Tudod, ezek az erdélyi magyarok tele vannak kisebbségi komplexusokkal, és nagyon küzdenek a jogegyenlőségért meg a toleranciáért.Én meg :) ...van egy hozzád hasonló egyén, azzal jól kijövök, hehe.Egyébként azon a fórumon lehet értékelni 1-5 csillaggal a hozzápofázókat.Nekem eddig 1csillagom volt volt.Most már kettő :(

De pld önbecsapással sosem leszel "ground zérón";-)

Az most már mindegy.Új célt tűztem ki: NO FEAR.Nincs rettegés.Be kell vállalni mindent.Hú.A kard élén táncolni.

A segg realista gyakorlatias parasztok bekaphatják.

itt ebben a mondatban (And we don't want to live forever, and we know that suffering is so much better." )Manson a keresztényeket gúnyolja, bár lehet hogy nincs igazam. Az öröklét ugyanis az igaz hívők jutalma szerintük.

Ja, ebben van valami.A szám címe: President "Dead".Namost az én meglátásom szerint amit MM többesszámban mond azt valójában a gyerekek/golyók mondják, akik szélsebesen száguldanak a TV/saját koponyája felé.És ezek a gyerekek term. anti-keresztények.És lehet hogy arra is utal ez a mondat, hogy a gyerekek egyetlen célja hogy mindent elpusztítsanak, beleértve magukat is.Így nincs célja annak, hogy örökké éljenek :

"the more that you fear us
the bigger we get
and don't be surprised, don't be surprised
don't be surprised when we destroy all of it."
(DISPOSABLE TEENS)

Gondolom egyértelmű.

Miért énekelnék azt a földhözragadt majmok, hogy "szenvedni jó"?

Sakk-matt.

az az érzésem, hogy kezdesz elborulni, annyira összefüggéstelen gondolatokkal állsz elő;-))

Számomra tök értelmes :) Van ez a "való" világ.Ebben én állat vagyok.Amit most is írok, egy állat agyából származik.Ebben a világban minden olyan alacsonyrendű, nyálkás, tisztátlan.Ragadós izzadt emberek.
Ezzel ellentétben van a belső világ.Amikor "high and dead" vagy.Vagyis belőtt (elszállt)és halott (hideg,kimért).A mozdulatok finomak és kimértek, agyad hűvös és tartozkodó, bőröd érzékeny, a való világot lenézed és irtózol az emberektől.Ezzel a szóval, hogy "ember", nem tudsz azonosulni, mintha egy idegen fajról lenne szó.

De előtte még adni kell egy-két szemet másoknak is(akik nem is kérnek belőle), hogy bekerülj a híradóba...;-))

Vagy mindenkit vagy senkit.Akit megölsz, az nem érdemli meg, hogy általad híres legyen."We are the nobodies, wanna be sombodies, when we're dead, they'll know just who we are." Mindenre van egy MM idézet.

épp ezért áll közelebb a nő az anyagi világhoz, azaz a földhöz

Aha.A Mech. album kapcsán volt szó erről és részben stimmel is amit mondasz. Van ugye a király (Omega) és a királynő.És a király azt mondja egyszer: "You (vagyis a Coma) were AUTOMATIC (anyag) and as hollow (lélek) as the "o" in god...but this isn't me i'm not mechanical."
És ugyanúgy a végén: I Reattached My Emotions Cellular (sejt-anyag) And Narcotic (drog-coma-spirit-álom)
Te, figyelj.Én mondom neked, ennek a Mansonnak minden szava jelentős.Van valami a felszín alatt, érted? A felszín csak arra szolgál, hogy becsalja a gyanutlan amerikait az üzletbe, hogy megvegye az albumot.És ezáltal gazdaggá tegye Mansont.Tudom, azt gondolod, hogy Manson plebs-amcsi zene.Nem így van."We promote elitism", mondta magárol és LaVey-ről.
Gondolj bele, minden albumának középpontja egy király (Holy Wood), egy király és királynő (Mech) és maga az isten (Antichrist).Ezt kell meglátni a dalokban.Persze vannak ott szolgák is: a gyerekek (holywood), a sztárok (mech) és az ember általában(antichrist).
Persze mindenki azzal azonosul, ami hozzá a legközelebb áll, ezért látod te csak a szolgákat.A császár nem meztelen, tudod...

Pld az anarchistáknak a káosz a rend, de szerintem fölösleges megcserélni a fogalmakat, mert ők pld a "rend" szótól kapnak kiütést;-)

Én csak azt akartam mondani, hogy nincsenek tények, csak interpretációk.

kitaszított lúzerek(pld hippik, punkok) igazából nagyon nem szimpik számomra

Igen, számomra is.És a bőrfej nácik is valahogy belepasszolnak.De ezek azért antipatikusak mert csoportba tömörülnek.MM viszont saját világot teremtett.Create your own standards.És most őt követik.De még mindig egyedül van, mert a vezér mindig magányos.

A segg nem lát értelmet ott, ahol te látsz.

A segg ("ass") valójában szamarat (állat,ugye) jelent eredetileg, de mindegy.A lényeg ugyanaz.MM is megmondta: nincs objektív magyarázata a szövegeknek.Asszem be is idéztem ide: "You become the interpretation, the answer".

Üdv: Pretty Hate Machine

"Art is a lie which makes us realise the truth. " ( Pablo Picasso )

Előzmény: SS Rabe (401)