gyomber Creative Commons License 2001.07.09 0 0 1372
Sziasztok,

Noa,
A Tescoban szétnéztem a multkor, és 500-ért nem hibás bodykat lehet kapni. Mondjuk ez a kis méret, lehet, hogy a nagyobbnak több az ára is?

Az ágyleirással kapcsolatban, nemhogy ennyi pénzért, de ha fele annyiba került volna az ágy, akkor is kötelességük lett volna hozzá vevőtájékoztatót adni, mert nem adhatnak el fogyasztónak árut a megfelelő tájékouztatás és használati utasitás nélkül. Én ilyenkor gond nélkül kérem a panaszkönyvet, vagy fenyegetőzöm a fogyasztó védelmi felügyelettel. Persze gondolom ez mindig akkor derül ki, amikor már otthon van az ember...

Berku, neked nemsokára elérkezik a nagy nap. Olyan hihetetlen, szinte együtt kezdtük. Pont valamelyik nap került a kezembe az a kis papiros, amire fel volt irva, kinek vártuk azon a hétvégén az eredményét. Te voltál az egyik, susok a másik és én a 3. szerencsés. És jere, Menőmanóka és gzsófi volt, akiknek nem sikerült akkor. Milyen hamar eltelt ez a 9 hónap, már kórházba kell vonulnunk, és ilyen problémáink vannak. Azóta már gzsófi is itt van, menőmanókával meg nem is tudom mi lett. Akkor milyen elérhetetlennek és távolinak tünt ez a baba, nem?!

üdv gyömbér