Napóra
Nagyon édes a kicsi Anna:-) Sok boldogságot mindannyiótoknak. A Vajda dr-ral én is találkoztam a klinikán (Ő csinálta nemrég az onkológiai vizsgálatot), tényleg szimpatikus.
Gzsófi
Örülök, hogy jól vagytok! Szép nagy már a babátok:-) Ti 9 hetesek vagytok, ugye?
Kérdezted, hogy mi hol tartunk: tegnap voltunk UH-n (most már a klinikán, nem a Kaáliban); a Babácskánk ülőmagassága 34mm, a tarkó 1,1mm (az orvosom azt mondta, hogy ezek tökéletes méretek), a lepény viszont fedi a belső méhszájat, amire azt mondta a dokim, hogy nem baj, majd feljebb megy (így aztán ezen nem is izgatom magam, ha jól emlékszem Monixnál is ez volt és Neki is feljebb ment). Egyébként a mi picink is trükközött, kicselezte az UH-s dokit, aki alig tudta elkapni a jó pillanatot, hogy bemérje Őt:-)
Még annyit, hogy a mai nappal töltjük be a 11. hetet:-)
Csucsuka
Várjuk a képeket!
b_vica
Nyugodj meg, ne izgulj! Úgy van, ahogy Snoepjes írta, tényleg nem egyforma felbontásúak az UH-gépek. Pl. mi most a klinikán kevésbé tisztán láttuk a babát a monitoron, mint 2 hete a Kaáliban. Szerintem is, ha növekszik a baba, akkor nem lehet semmi baj! És az álmosságon kívül nekem sinincs semmi "tünetem", pedig tavaly, amikor a méhenkívülim volt, akkor az álmosság mellett még émelygtem is. Azt mondják nincs két egyforma terhesség (még ugyanannál a nőnél sem), így gondolom a "jelek" sem feltétlenül ugyanúgy jelentkeznek. Örülj neki, hogy most nincs hányingered:-)