Szasz coca:)
Hát ja. Én tényleg biztos pont vagyok:)
Én meg kezdem átvenni a tiedet, más fórumokon rendkivül népszerűtlen vagyok emiatt, és ez jó.
Hát igen; és pld milyen, tőlem átvett dologgal dühítetted a népeket máshol?:)
Nincs is sötét erdő.You are what you should fear.
Hát igen, a Freddyben is mindig azt mondják, hogy nem is létezik, aztán végül mégis mindig ő győz;-)) Az álmokat ugyanis nem igen lehet irányítani. Igaz, hogy az csak egy film, de én is álmodtam már hasonlót. Volt olyan, hogy tudtam hogy álmodom, és föl akartam ébredni, mert az is rémálom volt, de egyszerűen nem bírtam, pedig minden erőmet megfeszítve próbáltam.
Nézd, az önbecsapás kegyetlenül jó dolog.Én mindent megteszek érte: drogok, számítógép, könyvek...mind az önbecsapás részei.
Há ja. De pld önbecsapással sosem leszel "ground zérón";-) A segg realista gyakorlatias parasztok meg lenéznek. Bár, ez egyáltalán nem lehet zavaró tényező:-)
Amíg megpróbálsz a "földön maradni", és realista lenni, és nem próbálsz kitörni, addig te is azt énekled, mint a Holy Wood megvakított majmai: "And we don't want to live forever, and we know that suffering is so much better."
Namost az a baj, hogy itt sem ismerem a szövegkörnyezetet, ahonnan kiemelted, mert szerintem ez a mondat másra utal. Nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy itt ebben a mondatban Manson a keresztényeket gúnyolja, bár lehet hogy nincs igazam. Az öröklét ugyanis az igaz hívők jutalma szerintük.
De logikusan is értelmetlen lenne szerintem az amit te mondasz. Miért énekelnék azt a földhözragadt majmok, hogy "szenvedni jó"?
Két világ van.Egyikben állat vagy, a másikban egy üres porhüvely.Egyiben MÉG nem élsz, a másikban MÁR halott vagy.Manson temetési bombája az állati világban állja meg a helyét.Abban nem ő a világ közepe.
Nem tudom, de néha már az az érzésem, hogy kezdesz elborulni, annyira összefüggéstelen gondolatokkal állsz elő;-)) Mondjuk, azt hiszem én is hasonló állapotban vagyok.
Szar perspektíva.Akkor tán nem is várom meg, jöhet a hegyes fémtabletta.Anti-headache :)
De előtte még adni kell egy-két szemet másoknak is(akik nem is kérnek belőle), hogy bekerülj a híradóba...;-))
Szerintem a nő egy felsőbbrendű állat, tökéletes ösztönlény, csak a túlélésre koncentrál, önálló gondolatai nincsenek, csak érzései.A férfi meg egy alacsonyrendű isten.Amolyan félig állat-isten, intelligens szörny.
A tökéletes ösztönlény stimmel, épp ezért áll közelebb a nő az anyagi világhoz, azaz a földhöz.
Egészen jól fogalmaztad meg. A férfi valóban amolyan alacsonyrendű isten, a kapocs a spirituális és az anyagi világ között, éppúgy ahogy Ádám és Éva sztoriában is;-))
A rend is káosz, ha nem a rendalkotó szemszögéből nézzük
Valami lehet benne. Pld az anarchistáknak a káosz a rend, de szerintem fölösleges megcserélni a fogalmakat, mert ők pld a "rend" szótól kapnak kiütést;-)
Hát nekem a mizantrópia nem tűnik annyira hitelesnek jóltáplált skandináv fiúk szájából, jobben hangzik ha egy kitaszított lúzer csinálja.
A kitaszított lúzerek(pld hippik, punkok) igazából nagyon nem szimpik számomra, a jelenlegi világ ellen lehet "lázadni" mai értelemben vett ún. >>lázadás<< nélkül is. De a blekkmetál zenék közül is csak egy kis rész az, akiben megtalálom az értelmes gondolatokat, amúgy meg csak az a lényeg, hogy a zene hogyan hat rám. Pld általában annak a dalnak nézem meg először a szövegét, amelyik leginkább levesz a lábamról.
Hát, ha a Kinderfeld nem tetszik, amőba vagy
Nem is t'om, otthon nincsenek meg még a számcímek se, de majd most elmentem. Elég ritkán hallgatom, de pld múltkor is csak a Mr. Superstarig jutottam el(pld valamiér' az is tetszik), a Kinderfeld meg még utána van.
Hát megelőlegeztem azoknak, akik majd "belemagyarázónak" fognak nevezni.
Jól van, végül is, így is fel lehet fogni:-)
A segg nem lát értelmet ott, ahol te látsz.
Üdvözlettel: Rabe