fulgur Creative Commons License 2001.07.06 0 0 95
Sátáni vigyorral arcán kinyitotta az ajtót. Lassan, nagyon lassan, hadd nyikorogjon! A néni betoppant. És ekkor érdekes dolog történt. A néni megszólalt: - "Mit vigyorogsz te szemét buzi kis tolvaj? Már kihívtam a zsrenyákokat, mindjárt itt lesznek, aszt lesz nemulass, te mocskos kis maffiózó!" -"De hát...ö...én...ö...én láthatatlan vagyok..." - dadogta postásunk. A néni szemmel láthatóan meglepődött, meresztette a szemét, majd felordított: "Aaaaaaaarrrrrrrrrrrrrgggggggghhhhhhh, lebuktam!!! Most ezért megdöglessz, nem lehetnek tanúk!" -"De hát ki maga?"-próbálkozott kétségbeesetten időt nyerni a postás. "Az Altair 4-ről jöttem, Xsoi-M3765-Kskk vagyok, a 6. Inváziós Hadsereg és Űrvédelmi Flotta majorfaktorátora!" A postásban meghűlt a vér. Nem tudta, mi az a majorfaktorátor, de semmit jót nem ígért. Annyit tudott, hogy a Föld veszélyben van, és ő az egyetlen, aki megakadályozhatja a teljes pusztulást. Ehhez képest közvetlen életveszély fenyegette, amikor meglátta az Idegen kezében az átalakított gyorstüzelő nehézplazma-dezintegrátort, amint egyenesen rá szegeződik.
Előzmény: Great Cornholio (94)