Ragyogó!!!
Ezennel én leszek a Párt Psychológiai Osztályának /továbbiakban csak PPO/ vezetője. A kódolást már csak konspirációs szempontból is igen fontosnak tartom. Valamikoron a Hadsereg egyik Egészségügyi Osztályán kaptam pártfeladatot. Azelftársak igen előrelátóak voltak, kik szinte a harc szinte első vonalába dobtak be, ugyanis én akkor már kórboncnok voltam. Mondtam is az egyik alezredes elvtársnak, hogy én nemcsak a Czinege, hanem a Hipokrátész elvtársra is megesküdtem. Az alezredes elvtárs figyelmét felkethettem, mert elmondtam Neki, hogy ha halottat látok, ez a munkaterületem, még fel sem boncolhatom, mert idegenkezüség gyanúja esetén a kórboncolást át kell adjam a rendőrségnek:-))) Az alezredes elvtárs feje ellilult, s csak magában persze, de lehülyézett. Innen egyszerü elvtársam a nick nevem. Tudod az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy amikor a "beosztásomat" végezték, akkor még sebész voltam, s csak késöbb lettem mirelite-chirurgus, azaz hidegsebész.
Ezen háború során, tán a rohadt osztrákok ellen harcoltunk, hallottam egy idiótától, hogy FAH!!!!!!!! /Neked elárulom elvtársam, mert már csak ketten vagyunk, s én vagyok a titokgazda, hogy ez a fa hordágy rövidítése:-))) Kellett a kód, nehogy megtuggyák ezek piszkos amerikai imperialisták!!!/
A beszívárgáshoz vigyetek magatokkal kaszát a patakvérhez, s a biztonság kedvéért diplomata táskát is!!!!
pp elvtársad a PPO főnök