snoepjes Creative Commons License 2001.07.05 0 0 1360
Sziasztok,

néhány napig nem olvastalak benneteket, és közben micsoda zűrzavar támadt. Na de erről majd később, először is Napóráéknak szeretnék gratulálni a gyönyörűséges kislányukhoz. Minden jót kivánok nektek, legfőképp jó egészséget.

Szóval, Timcsi, a TAD az szerintem THD, és igy mellkasátmérőt jelent. A femur pedig a combcsont hosszát jelöli. A 17. hét környékén jársz? A következő mondatod :" Hát köszi, nekem pedig két hétig eltettek egy szupi kék babakocsit, ami tetszik, " számomra elég érthetetlen. Úgy tűnik nem küzdöttél eleget, hogy gyereked lehessen, különben nem ez lenne a legnagyobb problémád.
A 45 fokos láz kissé hihetetlennek tűnik számomra. Már a 42-43 fokos láz is irodalmi ritkaságnak számit, nem hiszem, hogy ha valakivel manapság / amikor a műhiba-perek, betegjogok korát éljük / ilyesmi történne,akkor csak úgy, se szó, se beszéd hazaengednék, és otthon böngészgeti ki az ilyeneket a zárójából.
Piglettel tökéletesen egyetértek. Ha 21.-én szült valaki, akkor 15 nappal előtte még csak jóslófájásai voltak.
CADves, hagyjuk a kutyákat, jó? Bár nem én vagyok a topikgazda, de ez a topik a meddőség-lombikbébi társtopikja. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy más nem szólhat bele / hiszen félig-,eddig én is csak külsős vagyok /, de az ennyire OFF dolgokkal ne fárasszuk egymást, oké?

Mindenkitől elnézést kérek, de egy kicsit kiakadtam, és nem szeretem az ilyen dolgokat magambantartani.

Boldog babavárást kivánok minden pocakosnak, jó babázást a legszerencsésebbeknek, sziasztok, Snoepjes