nagyon jó idézeteket tettetek ám be. és az milyen szép, amit a greenwood idéz, hogy minden este foglyul kell ejtenem egy ízt... gyönyörű. és milyen érdekes, hogy nem őt kell, hogy foglyul ejtse az íz, hanem ő ejti foglyul. elképesztően öntudatos nő.
és innen mennék át oda, hogy egy ici-picit nem értek egyet veled river. okés, hogy tisztában volt adottságaival, de szerintem azzal is tisztában volt, hogy ezt mások is látják. azt gondolom, hogy mély depressziója és minden dolga mellett, egy nagyon korrekt, nagyon tudatos nő volt. tudta mi az, amivel rendelkezik, tudta, hogy mit várnak el tőle. például ez a "Kiirtalak magamból, mert nem bírom elviselni, hogy múló ábránd legyek... " ez szerintem nem többre tartás. ez nekem teljesen úgy hangzik, mint egy felhívás keringőre, mert hogy az illető ábrándozott róla, és akkor most odaszól, hogy figyelj, leírom ezt, mert engem is meg lehet ugyan közelíteni, csak épp nem mindenkinek. Nem arról van szó, hogy valaki játszadozik vele, arról van szó, hogy ő unta meg a játékot, nem akarja kihasználni az illetőt, kiteríti a kártyáit, ilyesmi. persze lehet, hogy nem látom jól, igaz.
a gondolatod második része river annyira igaz, hogy nem is nagyon tudtam egyebet csinálni amikor olvastam azon kívül, hogy a fejem bólogatás gyanánt mozgott a nyakamon. jól szóltál testvér:)