Fine Tune
2001.07.02
|
|
0 0
81
|
Mivel a feltételezett Petőfi csontjai rendelkezésre állnak, már csak a kedves mama csontjából kell egy darabka. Nyilvánvaló, hogy kegyeleti okokra nem lehet hivatkozni, hiszen világszerte és hazánkban is királyok, egyéb híres emberek csontjait vizsgálják DNS technológiával. Ugyan miért lenne kivétel kegyeleti okokból éppen Hrúz Mária, aki csak arról híres, hogy Petőfi mamája volt. Na ettől lett nekem az ügy gyanús és szerintem sokan másoknak is. (Kiszeliék saját bevallásuk szerint nem is adtak vizsgálati anyagot az MTA-nak) Persze formai jegyek alapján is meg lehet állapítani egy csontvázról, hogy nő, de alig hihető, hogy Kiszely aki a szakterület tudósa, pusztán a legenda, vagy akármi miatt odadobná tudósi becsületét, tehát látatlanban, pusztán e logika alapján én is biztosan állítom, hogy a birtokában lévő csontváz nem női, persze nem biztos, hogy akkor már Petőfi is. (A csontváz női mivolta a tudós számára egyszerűen meghatározható) Ez a másik indok, ami miatt az MTA gyanús, hiszen az MTA női csontvázat állít. (Ami még rosszabb, mintha csak feltételezne).
Tehát most már nagyon kiváncsi vagyok az eredményre.
|
Előzmény: lues (77)
|
|