Lydie Creative Commons License 2001.07.02 0 0 3143
Kedves Tibor,

sajnos nem talalkoztunk medvevel, pedig szivesen megneztem volna egyet (ugy messzebbrol). A Yogi Bear magyarul a Maci Laci, o sem volt ott. Gyerekkoromban nagyon szerettem ezt a rajzfilmet, bar ha jol tudom, Maci Laci egy igazi grizlimedve volt. Itt Tennessee-ben csak kisebbek vannak. Most jelent meg a National Geographic uj szamaban egy cikk a grizlikrol, mint mindig, nagyon jo kepekkel.

Berlet: van egy National Parks Pass, ami $50 egy evre es a belepoket fedezi. Akkor tenyleg megeri, ha legalabb harom nemzeti parkba sikerul eljutni vkinek. Szerintem meg lehet venni a National Park Services honlapjan is.

Most valoban nehezebb volt kempinget talalni, a legjobbak mar tele voltak, ezeket tenyleg erdemes jo elore lefoglalni (foleg, ha gyerekekkel utazik az ember). Meg igy is volt, de sajnos nem volt kellemes elmeny, mert este 2 ora alatt 4 incs (10 cm) eso esett es egy flesh flood (hegyrol lejovo aramlas, ami elvitte a hegyoldal felet is) a mi satrunkon is atment es mire visszaertunk, csak ot centi latszott ki belole. Ezen kivul egy fa, aminek elmosodott a gyokere radolt a kempingre, szerencsere ettol senkinek nem lett baja. A satrunkat masnap kellett markoloval kiemelni, a satron kivul minden megmenekult. Orulok, hogy tuleltuk, korabban akartunk visszaerni a helyunkre, de jo, hogy elkestunk. A turazas jo volt, ha vki arra jar a Chimney Top volt a legjobb, eleg nehez osveny, de nagyon megeri a latvanyert.

Előzmény: Tibor Arato (3132)