Part2
Na mégis: anyaméh=mennyország.
Nem is tudom, mintha hallottam volna egy olyan elképzelésről, amely elutasítja a reinkarnációt, viszont valamiféle halál előtti, meg utáni életről beszél. Szóval ez arra emlékeztet.
Más: azt viszont nem értem hogy miért pont a Mech áll közelebb hozzád, hisz pont az az album, amelyiken MM a legemberibb, ergo a leggyengébb, együttérzőbb oldalát mutatja.
Nem tudom, zenénél erre nem figyelek, fő hogy tetsszen;-) Ha meg embergyűlöletet akarok hallani, akkor nyilván nem Mansont hallgatok, hanem valami blekkmetált. Valahogy túl amerikai az egész hangzásvilága, ez engem általában alapból idegesít, de valahogy néhány MA-szám hangulatában nem annyira. A kedvenc soraim:
"You and I are underdosed and we're ready to fall
Raised to be stupid, taught to be nothing at all."
:-) Illetve hát az egész lemezen az a kedvenc pillanatom, amikor ezt énekli:)Hogy miért, azt nem tudnám megindokolni. Valahogy tetszik az a hangulat, olyan dögös:))
De azért az AS-ről is tetszik egy-kettő, pld a Defamography is ilyen.
Míg az AS egy kegyetlen, diktatórikus deperszonalizált lény felemelkedése.
:-)nem értem, ha egyszer kegyetlen, diktatúrikus, hogy lehet deperszonalizált?:)
Megmondom őszintén, egyáltalán nem tudom megítélni a Holy-wood magyarázatodat, ugyanis nem ismerem a szövegeket sem, tehát alig bírom követni. Inkább kérdezd meg Abelliót, ha olvassa!:)
"A book is a mirror: If an ass peers into it, you can't expect an apostle to look out. "
rendben, de hogy jön ez ide?:)
Üdv: SS Rabe
Ui: Találtam egy király Manson-interjút otthon az egyik MHammerban, valahova legépelem, vagy ide, vagy a kultúrába:)