SS Rabe Creative Commons License 2001.07.02 0 0 398
Heil Khan:)

csak azt nem értem hogy miért pont TE nevezel engem álmodozónak.

Mittomén... az már régen volt... azóta eccer-kéccer már látszólag szerepet cseréltünk:) Nagyon bonyolult ám ez a helyzet, mindketten ellentmondásosak vagyunk. Meg egyébként is észrevehetted volna már, hogy én saját magammal birkózom, csak rajtad keresztül;-)

Azért nem mert még nem őrűltél meg.Nekem az a véleményem, hogy nem kellett volna felébredned.Mindig nyitottnak kell lenni a félelmetes dolgok előtt.Without the threat of...

No nem, ez nem ilyen egyszerű. Az odáig ok, hogy be kell menni a sötét erdőbe, de ha egy idő után már nagyon szarul érzed magad, akkor talán te nem jönnél ki? Sz'al az az állapot olyan volt, hogy valami sötét űrben lebegtem, és a saját üvöltésem visszhagját hallottam minden felől, amely egyben olyan is volt, mint valami gúnyos kacaj.

Elvégre igazad van.Csakhogy én megpróbálok nem ösztönösen élni.Viszont a toleranciát én is megvetem.

Nem is igaz, nem is próbálsz;-)

Hogy nem az én fantáziámból épülsz fel? Háát.Honnan tudod? Lehet hogy ez is a fantáziám része hogy te ezt gondolod.A mások gondolatai csak akkor léteznek, ha megosztják velem.tudod, mész az utcán, és mindig csak az létezik, amit látsz.A hátad mögött nem létezik semmi.

Asszem ezt nevezik szolipszizmusnak, ha jól emléxem:)
Hát lehet így is nézni a dolgokat, de nekem egy kicsit önbecsapásnak tűnik. Pld ha hátbalőnek akkor is meghalsz;-) Manson temetési bombája is csak azt tükrözi, hogy tkp nem hiszi el, hogy ő lenne a világ középpontja, a halálával nem ér véget minden. Bár a hit, meg az öngyógyítás talán valami hasonló módon működik, de azért mégsem egészen.

Nincs igazad.Be fog teljesüni, de korántsem életcél ez, hanem egy normális alapállapot, amolyan ground zero.Ahonnan el lehet indulni.

Jól van, akkor majd kb ötven évesen talán már ground zérón leszel. Sok sikert:-)

Mire vársz? Kezdd el a vitát.

na jó, nemrég láttam, hogy az egyiptomi mitológiában is nőnemű a levegő istene, úgyhogy végül is nem vezetne sehová a kötözködés.
De máshol meg úgy tartják, hogy inkább a nő az anyagi/földi jellegű, a férfi meg a szellemi/égi.

Arról van szó, hogy káoszt kell teremteni, és uralkodni fölötte

Szerintem meg rendet kell teremteni, és uralkodni fölötte;-)

Na egyelőre üdv, aztán jön a part 2.

Előzmény: Khan Abyss (396)