greenwood Creative Commons License 2001.07.02 0 0 110
off
Az utikalauzt feltétlenül el fogom olvasni! (Kár, hogy most tartja nyári szabadságát a könyvtár...)Szeretem a fekete humort, Vonnegutot is nagyon. A Messiásnak kikiáltott szerencsétlen, hátán a bazinagy kérdőjellel (a zélet értelme...megint). Jaj, most olyan nagy kedvem lett V-t és Huxley-t olvasni, francba a könyvtárral!:)

off-off:
Tolsztojt szeret(t)ed? (Ha már D-t igen. És Kafkát? Most összevissza kérdezek...)

Az Üvegburából melyik az a jelenet, ami legjobban megmaradt benned? (Még ha nem is elmékszel rá pontosan). És magát a könyvet jónak tartod?

Számomra a Dosztojevszkij iránti rajongásom nem is annyira kvázi-depressziós "tünet" volt, hanem egyfajta megszállott válasz-keresés az élet nagy kérdéseire... Szóval visszavonom az előbbi kijelentést, mert a D-korszak nagyjából-egészéből pozitív volt. Szerb Antal írta, hogy vannak olyanok, aki 16 évesen teljesen beleszeretnek D. írásaiba, és mintegy mániává válik náluk. Azért kezdtem olvasni, mert kíváncsi voltam, bejön-e nálam is. és hát -- bejött:)

Előzmény: RattiganGlumphoboo (106)