Sziasztok,
most egy másik gépről nézem a fórumot, és az egész olyan furcsa -- aláhúzva minden, mintha hivatkozás lenne. De ez egy ősrégi gép, ócska explorerrel.
RattiganGlumphoboo:
Olyan jó, hogy neked is tetszik a Mad Girl's... Számomra ez meghatározó vers, az első szerelmemnek írtam le annak idején (azt ne kérdezd, mi lett belőle :-D)
Az Edge pedig az egyik legkedvesebb vers, tehát beletaláltál megint. Bár Sylvia verseinek kb. 50%-a nagyon fontos -- most jöttem rá, amikor a számomra legfontosabb ember elindította ezt a topikot -- szóval most jöttem rá, hogy ezek a versek még mindig... nem is tudom, mit írjak, ... még mindig tökéletesek -- nem valami esztétikai szempontból, hanem egy olyan helyről, ami ennél sokkal fontosabb:). De ez érzelgősség (illene rózsaszínnel írni) -- szóval jobb, ha itt abbahagyom.
Csipkebogyó:
még nem olvastam a Hallgatag asszonyt, úgyhogy nem tudom... Azt így olvasás előtt/nélkül is le merem írni, hogy az egyoldalú megközelítés és történetmondás nem lehet igaz... Nincs olyan, hogy csak jó és csak rossz -- mindenféle keveredések vannak, mint ebben az esetben is, és ez ráadásul egy különösen bonyolult történet... Valamennyire szembe is kell szállnunk vele, ellenkezni, nem elfogadni -- aki ír róla, egyszerű megoldásokat keres, de nincsenek egyszerű megoldások és magyarázatok... Azt hiszem.
[bocsánatot kérek mindenkitől, ha tele van hibával,, amit írtam -- ezen a gépen nem látom rendesen a saját írásomat se)