Két dolog van sajnos.
Az egyik, hogy a lord gyűlöl már tülekedni, az egész gyermekkorát az első sorokban töltötte (13 éves korától kb. 23 éves koráig bezárólag) és mostanság szinte mindig a keverőnél fülel, előrébb csak akkor megy (pl. sziget), ha tényleg van hely és nincs túl nagy meleg és/vagy pára és/vagy bunyó, stb...
A másik, hogy a k...a életbe a nagy demokráciával, ezt az egyet dajvmaszten nagyon faszul gondolja, hogy a pitrellit ennyire jobban kellene hangosítani (hangerő, effektek, stb.), mert ha a pitrelli gyerek teker - úgy is, mint a klasszikus értelemben vettl, igen képzett szólógitáros hős -, arra nagyon kíváncsi a nép, amikor meg - az általam egyébként talán értéken felül is elismert és istenített - dajv, akkor az szólhat félerővel és kásásan (tényleg, mintha dajvnél lett vón' a les paul, nem pedig a lepukkant repülővé).
Hát egy szart!!! És mégegyszer egy szart!!!
Amellett, hogy mindmáig a világ 3 legjobb ritmusgitárosa között van - és amíg él, nem fogják lekörözni, az biztos -, kib...ott jók a szólói, g...i jó témákat játszik, csak sajnos olyankor elég halkan (ha jól emlékszem, még fejgépet sem igen kapott ilyenkor).
Hát ebben pont nem kellene demokrata módon viselkedni, legyen szerintem igenis diktátor és hangosítsák már a zenekarvezetőt is rendesen, AZ ISTEN SZERELMÉRE!
(bocs mindenkitől az ömlengésért, de én meg pont nem szeretem a mai (saját meghatározással) "szólógitáros-generációt", az utolsó ilyen Paul Gilbert volt, akit még elviselek valahogy).
Ez van, persze ez csakis a lord véleménye...