Padre: Ne félj attól, ha a_girl nem ismer meg. Legalább szóbaállna veled :DDD Na de félre répa (vagy mifene) Te még azon durculsz, hogy a multkor egy NŐT választott helyetted? Ne már. Különben is egy jó csuhás mindenkinek megbocsát.:)) Amúgy meg kinek esik jól ha pecázol? mert a halak tuti nem bírják a dolgot :)))
Rita: ÉÉÉÉÉÉÉÉniiiiiiiissss látni akarom a lobogó mellü Larát :)) Bár a játékban mintha a haja lobogott volna :))
OneDa: Haló ma megkukultál? Vagy még mindig az emészt, hogy miért is nem hívtál fel (kávézni, meg mindenféle gyülyteményt nézegetni :))))
Andrew: Tudod, csak azért dobtam be a pletyit a cégnél, hogy mi (OneDa meg Én) nyugodtan halásszunk a zavarosban (de vigyázni kell mert a csuhás cimbi is jön lógatni :)))
Na iszok még sörcit. Mert ma paff vagyok. tele a hócipőm (még a Liával is pokróc voltam. hiába na a nehéz napokon a telefonálás sem megy már :))) De tényleg FEL AKAROK MONDANI. ELEGEM VAN. ha tudtok 1 jó helyet, esetleg egy gazdag spinét, (tényleg Lia nem érsz rám? :))) Akkor ne habozzatok, szóljatok. A hullamosástól a cégvezetésig minden jöhet :))