hasekapu
2001.06.29
|
|
0 0
117
|
Szasz all!!!
Szóval fasza is meg nem is. 1.7 giga egyszerűen röhely... Amúgy nekem tetszik. Bár még sokat lehetne rajta javítani. Az acelával már én is ragadtam be. Bosszantó volt azóta minden megállás előtt mentek. Az hogy mennyire realisztikus nem tudom mert astranál nagyobb gépet még nem vezettem. Amit nehéz volt megtanulni az a megálás nélküli fékezés, de már megyeget ez is . Ja meg az utasok sem tudják végigaludni az utat. Gondolom a fejük néha az ablakhoz koccnat:). A lejtőket tényleg nem lehet látni, mármint a kissebeket de a nagyobbakat igen. Viszont ha külső nézetben vagytok akkor a legkissebb szintkülönbséget is hallhatjátok kis sebességnél. Valami dízeles teherszálításnál jöttem rá ahol az uccsó részen 10 mph volt a limit és egyszer csak hallom hogy a két vagon rákoccan a mozdonyra Aztán látom hogy projected 14mph.... Amúgy nem hiszem hogy a vezér minden lejzőt kiszúr szemmel. Persze ha már ötvendszer jár arra a héten az más. Nekem a hangal van bajom mert a szaggatás oda vezethető viszza. De amióta alacsonyabb minőségben megy nem szaggat a kép sem. Talán túl sok wav file megy egyszerre? (sb16) Ami nem tetszik hogy a menetidő nagyon könnyen tarthatónak tűnik még úgy is hogy a speed limitet csak 12 másodpercre léptem át véletlenül. Ami viszont király volt az acerával fogtam egy pirosat és a vészfék befogott aztán se előre se hátra:))))
üdv hasek |
|