"Kedves sz..sz barátom!"
Na, tudod, hogy kinek a baratja vagy! Egyebkent meg az egesz ott kezdodik, hogy ha mar valakinek valaszolsz, probald meg legalabb elolvasni normalisan a nickjet. Az sz..sz (vagy SS) azert szerintem nehany fogalomkorrel arrebb van.
"Már az elején észrevettem, hogy nem mindennapi barommal állok szemben, nevezetesen Veled."
Huha! Mit nem mondasz!
"Nem akarok személyeskedni, nem akarlak anyukáját exhumáló rákbeteg, húgyagyú nekrofilnak nevezni, de szívesen tenném, azok után, amit írtál."
Tedd azt. Szabad orszagban elunk (vagy az egy masik?). Ha neked ettol jobb lesz: rajta! Kerdem en, hogy ettol mivel lesz neked jobb?
"Ennek a topicnak HANNIBAL/Bh2 a neve, nem pedig HANNIBAL/Márláttamdemégnemolvastam,úgyhogy nemondjrólasemmit. Legalábbis a válaszodra reagálók véleményét figyelembe véve. Ha meg igazán érdekelt volna, akkor előbb a könyvet olvastad volna el."
Mivel tegnapelott vettem, ez valahogy nem jon ossze… es epp azert vettem (reszben) mert az itt forumolók azt irtak, hogy a vege MAS. (figyeled: nem leirtak a veget, hanem megjegyeztek, hogy MAS!)
Es a film keltette fel az erdeklodesem a konyv fele, mert egyebkent fogalmam sem volt, hogy megjelent. Ennek ellenere igazan erdekel a tema, es minden vele kapcsolatos.
Csak kepzeld abba a helyzetbe magad, hogy van egy tokjo film, amit meg szeretnek nezni, odamesz a premier napjan a moziban a penztaroshoz, es erre o: tudod, ez az, aminek a vegen meghal XY, de ABnek sikerul elszoknie es CD kisasszonnyal egyutt ellovagol a naplementebe. Na es igy ulj be a filmre. De csak azutan fogsz szerintem, hogy agyonverted a penztarost… nos? Lehet ugy elvezni egy filmet, hogy megmondjak a veget? Szerintem nem. Es te pont attol az ujdonsag (a filmhez kepest) elmenyetol fosztottal meg azaltal, hogy leirtad a veget.
"Feltettek egy kérdést, amire válaszoltam, ennyi a 'bűnöm'. Te vagy az egyetlen akit zavart, úgyhogy takarodhatsz tovább."
Szoval beismerted, hogy bunos vagy. Ez haladas. “takarodhatsz tovabb” ? Ugyanmar. Szanalmas. Es megis, ha tovabb, ugyan hova tovabb?
"Ha nem tudod elviselni válaszomat, akkor az anyázást a basztatopikba, vagy ide: suffocation@freemail.hu"
Nyugi en (majdnem) mindent elviselek…
"Ui.:ha ezért kick-et kapok, és törlik ezt a beszólásomat, akkor elvárom a moderátoroktól, hogy a tiedét is kiszedjék."
Kar lenne mindkettoert... (olyan jol vitatkozunk :)
sz..zs