K.levente Creative Commons License 2001.06.28 0 0 864
Igazából tényleg lehet,hogy egy kicsit elhanyagoltam a netes dolgokat,de fél évig csináltam,viszont most el kellett megint kezdenem írni az új számokat, szövegeket,úgyhogy most nem sok időm van,se energiám,hogy válaszoljak,de ahogy látom, nem is rám vagytok kíváncsiak.De ezzel különösebb probléma nincs,Pityesz amúgy is imád pörögni,válaszolgatni,legalább nem kell igérgetnem.:)Másrészt rájöttem,nem igazán vagyok alkalmas levelezőpartner szerepre,tehát inkább csak olvasgatom eztán az e-maileket,ha az időm engedi.
Tonex!
Nem tudom milyen néven írtál,de biztos válaszoltam,mert mindenkinek válaszolok,ha eljut hozzám a levél,csak legfeljebb pár nappal később.
De ezentúl nem ülök 3-4 órát éjszakánként a gép előtt,hanem engedelmeddel alszom vagy a próbahelyen írom az új számokat,hogy legyen mit összehasonlítgatni.:)
Ha valaki ragaszkodik ahhoz,hogy én válaszoljak neki,változatlanul állok rendelkezésre az ismert címen,de ha nem válaszolok,nem azért van mert valaki nem szimpi,hanem mert nincs energiám vagy időm.Nem tudok száz fele szakadni.Ha valakit sértett ez a hangnem sajnálom,de nem bírom azt,ha valakiben minimális empátia sincs,és a legjobb akaratot is megkérdőjelezve vádaskodik.Uff!

LEV

Előzmény: Balthazar (863)