züfec Creative Commons License 2001.06.27 0 0 42
Bizony, nem a legszebb dolog így bennmaradni, de nekünk jól jött. Mi szeretjük a csapatunkat (én nem tartozom a fröcsögők közé, és az se érdekel, hogy a Fradinak hogy csalnak a bírók, úgyse tudok ellene tenni), és örülünk, hogy az NB1-ben maradt. A stadionunk azért olyan, amilyen, mert nem volt pénz jobbra. A rendezőink azért olyanok, amilyenek, mert ők CSAK rendezők, nem akadémikusok. Biztos mindnek viszketett a marka, és elsőre odacsaptak. De nem hinném, hogy ők kezdték. A csapatunk azért olyan, amilyen, mert a vezetőink sincsenek a helyzet magaslatán, de ez talán most megváltozik, mármint, hogy jobb csapat leszünk, és bebizonyítjuk, hogy helyünk van az NB1-ben. Én (ahogy azt már mondtam korábban is) a Grashoppers ellen és most a Hajduk ellen is a Fradinak fogok szurkolni, mert nem vagyok román, ahogy azt a tisztelt beírogatók feltételezik a környék lakóiról. Félreismeritek Debrecent, ha itt élnétek, tudnátok, hogy nem rossz kis város ez.

Szóval úgy gonolom, hogy annyira felesleges ez az egész szájtépés, mert egy dolog vész el csak közben, az, amiért alakult a drukkerkocsma: a foci, a játék.