SS Rabe Creative Commons License 2001.06.26 0 0 394
Üdv Coca,
hehe, örülök hogy hiányoztam:)

Mindenki saját boldogságát keresi.Szerintem.

Há' még jó hogy! Ki mondott mást? De mi, fanatikusok, fenemód büszkék vagyunk rá, hogy a mi végcélunk, "felhőtlen boldogságunk" a végtelen távolba vész;-) Ja, és állandóan képzelődünk:)

Tehát mindenki, aki toleráns, az megtagadja önmagát ? :)) Lehet.

Nézd, -félreértések elkerülése végett- én nem azt mondom, hogy kötelező mindenkit gyűlölni, aki nem olyan mint te(sőt, vannak akik pont a saját fajtájukat gyűlölik:-), de pld szerintem az önmagunk feladása, ha az ösztönös érzéseket "tolerancia-alapon" visszafojtjuk, csak azért, hogy megfeleljünk korunk divatjának.

Más rendszer.Erdélyi nemes család, did i forget to mention?

Bazz, télleg erre nem is gondoltam. Régebben említetted is, hogy Erdélyből jöttél. Hát ez szopacs;-)

Azt még nem lehet tudni.szvsz azért vagyok isten, mert mindent, ami körülvesz, a saját fantáziám épít fel.

na ez megint "érthető" lett...;-)

Egy konkrét ellenpélda: itt vagyok én, aki a (cyber)környezeted része, de azért nem a te fantáziádból épülök fel szerintem.

kill your mom, kill your dad.

Én magamra akarok felnézni.

Ez szerintem baromság:) Mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy az individualizmust hirdetve épp ellenkező hatást érünk el: egyre kevesebb az individuum, viszont egyre több a pöcs kis narcisztikus törpe, aki istennek képzeli magát;-)

hanem mondjuk a karib-szigeteki kis viskómig elég lenne eljutni.

Nem, ez soha nem fog teljesülni, mert te ehhez nem vagy elég szorgalmas. Ugye igazam van? Hiába a nemesi vér...;-)

Ez az álmod?:) Ez hajt?:) Betépve sétálni egy szigeten? Ez elég lapos kis életcél, nem gondolod?;-)Ilyen álmaik a lakótelepi kislányoknak is vannak, nem?:)

És az döbbenti meg legjobban, hogy az az érzékeny, lírai idegen, akinek magát tartja, megegyezik azzal a felszínes sztárral akit gyűlöl.Érted?

Mondjuk, én nem tudok annyira "meghatódni" ettől, mint te, de azért valamennyire értem;-)

Ő a lélek, a nő, a drog szimbóluma.Lakhelye az űr.

Viszont ezekkel a szimbólumokkal lehetne vitatkozni szerintem.

már kérdezték, hogy minek tartja magát.Azt válszolta, hogy nem szeretné beskatulyázni magát egy kategóriába :))

Értem, tehát mindenevő;-) hasonlóan rengeteg hasonszőrű sztárhoz:)

At the thin edge of chaos and control, ez az egyik jelszava.

Ez viszont már nem tetszik annyira. De azért legalább a határmezsgyén van, és nem a káoszt isteníti;-)

a Long Hard Road out of Hell...ez a szám nem más (szerintem) mint kísérődal ahhoz a MM-novellához aminek a köv a sztorija: "getting back inside the womb trough a murder/suicide"

És miért kell ehhez (ön)gyilkosság?
Mit jelképez az anyaméh?

Üdv: Rabe

Előzmény: Khan Abyss (391)