BagolyMondja Creative Commons License 2001.06.25 0 0 14
Drága feleim!

Minden esetleges érdeklődővel örömmel közlöm, hogy ma délelőtt megméretésre került a Törzsasztal (és általában a virtuális közösségek) antropológiája tárgyában elkövetett dolgozatom. A nagy alkalmon helyet foglaltak a bizottságban olyanok is, akik a legutóbbi változatot még nem látták, így hosszasabban el kellett magyarázni néhány dolgot, de az esemény (nem én mondtam, csak ismertetem) egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen sikerrel zárult. Kézrázást kaptam a merész, önálló terepválasztásért, az elméleti gondosságért, a fontos és pontosan körülírt témáért meg hasonlók. Felkérést kaptam egy cikk elkövetésére az egyik néprajzos-antropológus folyóiratba, egy másik helyen pedig úgy ahogy van az egészet szeretnék publikálni.
Ti is nemsokára (pár napon belül) láthatjátok a darabot, egy-két apróbb, előtre nem látott és rajtam kívül álló személyi kérdést kell tisztázni, aztán mászik szépen az Iszoldába, és lehet bírálni. Figyelem: a néhány hozzászólással ezelőtti hivatalos figyelmeztetés érvényben van! Nehéz fajsúly veszélye forog fenn! (Én szóltam :))