szalka Creative Commons License 2001.06.24 0 0 84
Nagyon szep tortenet, de a ketto ember kell a vallalashoz akkor is igaz. Ha jol ertettem, mikor te ezzel a babavalteres lettel, mar volt egy olyan abortuszod a ferjedtol, amit megbantatok. Volt szereto ferjed, jo anyagi lehetosegetek - kertes haz jo megelhetes, ami sokak szamara manapsag csak alom - szoval egyaltalan nem az a szituaco, amiben olyan sokat kellene gondolkodni, hogy mi legyen.
Szvsz azok a paik , akik hajlamosak a terhes tarsukat elhagyni, ezt a lepest nem akkor teszik, ha a no ugy dont, hogy megtartja a harmadikat, hanem inkabb akkor amikor bejelenti, hogy terhes az elsovel :-(
Szerintem nagyon sok csalad ha jol elnek - nem csak anyagilag ertem, hanem emberi kapcsolatilag- ha veletlenul becsuszik a 3. gyerek , azt mar megtartjak, akor is ha nem tervezett.

Gabeszka:
Es lattal mar arrol statisztikat, hogy az a 90 ezer no, aki abortuszra megy hagy eves, van -e szereto parjuk, vagy reg ott lettek hagyva stb ?
Tudok nehany abortuszrol a kornyezetemben, de egysem azert tortent, mert nem voltak (nagy)csalad partiak, hanem mert tul fiatalok voltak -szinte kamaszok, es/vagy a fiu mar het hataron tul jart es meg tanultak. Ne itelj valakit, akinek meg a cipojeben nem voltal, mert nem tudhatod te mit tennel hasonlo helyzetben.
Nem valoszinu, hogy ha pl az ilyen reg elhagyott nok ha megtartanak a gyereket a tipikus nagycsaladi modelt meg tudnak valositani valaha is, meg akkor se ha arra vagynak.

Előzmény: Törölt nick (82)