Mumu
2001.06.23
|
|
0 0
3051
|
Bar eltemetuk a harcibardunkat es megvalom szeretem hazfiasagodat de azert mond tenyleg ugy gondiolog hogy az a hazafi aki az allampolgarsag megkapasa utan felveszi a loszemuveget es nem lat mar semmit ami nem elonyos.Vagy azt hiszed hogy a topicba ellensegek ulnek es kihasznaljak ha valaki valami kritikust mondd valamire az USA-bvan,akkor mar hazaarulo ?Vagy talan jobban szereti hazajat nmint a sok fejbolinto Janos.
En erdelyí vagyok mint tudod de nagyon kritikusan kezelem a mai magyar erdelyi mentalitast,a felhigitasat a magyar erkolcsnek.En osztrak lettem a sors altal es loyalis azzokkal szemben akik befogadtak ezelott negyedszazada,olyan adot fizettek ami harom allamiotisztviselot eltart es minden allampogari kotelesegemet betartom de azert kritizalom egyes esemenyeket,ujsagba otthon es idegenbe.En Mo-n elek es nem lenne sok kozom az itt tortentekkel de ha muszaly hat kinyitom a szamat .
Nem a tiosztem megvedenni Tibort ,megvedi o sajat magat,de olvasd el az osszes hozzaszolasait es megtudod milyen amerikai Tibor .Nem voltal Te a McCarthy bizotsagba annak idejen. ?
Mindennek dacara,orulok hogy visszajottel a topicba es szivesen vitatkozok Veled.
Tenbyleg azt h |
|