elbasztam az elobb mar megint, b*ssza meg, na a fel hozzaszolasom lemaradt, itt van megint normalisan:
----------------------------------------------
Pics*ba, bocs az elobbi link:
www.moshshockerz.COM
De ha mar igy hozzaszoltam itt van egy eleg erdekes tortenet:
Akit erdekel hogy mi a szar tortenik a "Faaip de Oiad" c. szamban (az istenek hangja) (utso szam, vagy hidden track?) annak
____ITT A MEGFEJTÉS____, nagyon sulyos:
kicsit hosszu a tortenet, de nagyon erdekes: Egy kisebb amerikai radioallomas talk show-ja (The Art Bell Show) 1997, szept. 12.-én az "51-es zónáról" (area 51), az amerikai kormány által tagadott hogy létező hadibázisáról szólt. Ez a bázis ugyebár hírhedt UFO-kísérletes pletykáiról híres, és a műsorvezető jelenlegi, vagy régebben a bázisnál dolgozókkal szeretett volna beszélni, kérte hogy ilyenek telefonáljanak. Jött is a telefonáló akit a TOOL albumon is hallhatunk! Ha sokszor meghallgatjátok, végülis ki lehet venni, hogy mindenfélét zagyvál össze-vissza a bázisról, UFO-król, és hogy teljesen kész az arc, mintha bekattant volna neki rendesen. A megdöbbentő rész pedig ezután következett (ezt mind a netről szedtem, és ahogy Maynardékat "ismerem" ismét bealkottak): a rádiót sugárzó műhold valamennyire kitért a normális állásából, és így a földön nem lehetett fogni a műsort, megszűnt az adás. Csak pár órával később jött vissza, de akkor már csak vmi másik műsor ismétlése ment. Amikor később megkérdezték a műsorvezetőt hogy mi történt, azt mondta, hogy a telefonáló egyre csak idegesebb lett, a végén pedig egy nagy sikoly után megszakadt a vonal.
Persze lehet hogy a csavo csak vagy egy jo poennak talalta, vagy tenyleg habarodott, vagy ... De akkor a műhold miért tért ki?
Igy mar ertheto miert neveztek TOOL-ek a szamot Faaip de Oiadnak (lasd feljebb)
Szóval TOOL-ek zseniálisan építettek egy ilyen megtörtént esetet (amit ugye hajszál választ el az igaz történt vagy a nagykamu között) a lemezükbe, egyfajta rejtvényként. Nekem ez tetszik nagyon a TOOLban (a fasza zene mellett persze), hogy tele van az egész ilyen gondolkodtató cuccokkal. Nagyon sok pl. az ilyen jellegű szöveg a zenében. Persze a zenekar is mondta már hogy a fele kamu, és csak ők találják ki hogy szórakoztassák magukat, meg hogy a rajongók mindig sokkal többet magyaráznak bele ezekbe a dolgokba, mint ami valójában is igaz belőle.
A legjobb útikalaúz mindenhez ami TOOL, a TOOL-FAQ: ebben szinte az összes ilyen érdekességnek utána jártak, de egyszerűbb ha megnézitek:
toolshed.down.net/faq/faq.html
Ja, és a legjobb TOOL site, a már előbb említett toolshed.down.net
Na üdv, jó olvasgatást! :)
zen