zen_ Creative Commons License 2001.06.22 0 0 79
Emberek: van egy zsenialis megoldas mindezen itthoni szar korlat attoresere, es en hala az egnek megtalaltam: _GYORS_ _NET_. Pl. nekem az amerikai megjelenes elott 3 nappal megvolt a lemez. Mp3-ban. Amit ezek a ripper csapatok vegeznek, az elkepeszto, nem tudom hogy, de tenyleg megvolt a cucc 3 nappal elobb. (Azt hiszem azert, mert Izraelben jelent meg legeloszor, (maj. 11), es onnet mar persze terjedt mint a villam.). Ha lehet majd vegre kapni itthon, en is meg fogom venni, mert a tool tul jo zenekar ahhoz hogy ingyen kapjam a zenejuket, de addig is...

A video is megvan mpegben, 80 mega. Az is akkor lett meg amelyik nap megjelent. Van egy nagyon korrekt videoripper csapat: www.moshshockerz.net. Mindig fent vannak jo minosegu mpegben a legujabb klippek, persze hasonlo stilusban (pillanatnyilag mondjuk szerverproblemajuk van, de egyebkent nagyon fasza). Ott meg az volt, hogy az MTV bejelentette hogy ekkor meg ekkor leadjak a klippet, mindenki nyaladzo szajjal varta. Aztan kiderult hogy Adam (Jones, a gitaros) meg az utolso simitasokat vegzi a videon (o csinalta egy kivetelevel az osszeset, regebben pl. a Jurassic Parknal meg hasonlo filmekben dolgozott Special Effects-eskent.), es az MTV szokas szerint a levegobe beszelt, s vegul a VIVA2 adta le talan legeloszor, ezek a gyerekek meg persze egybol felnyomtak netre.

Szoval mar bocsanat, de Mo.-t ilyen szinten el lehet felejteni (sajnos!!!). Az a baj hogy csak itt lehet elfelejteni (kicsit) mert mondjuk olyan hogy egy jo koncert lenne itthon arrol almodni se mernek (tisztelet a kivetelnek!!!). Milyen botranyosan szar osszetetelu lesz mar pl. a sziget nagyszinpada is iden (es milyen mar vagy 3-4 eve)? Konyorgom nezzenek mar korul, es vegyek mar eszre hogy kikbol all a szigetlatogatok 70-80 %-a! Inkabb akkor 10 olcsobban-kijovok-veluk-de-azert-megis-van-egy-kis-sztár-ízük előadó helyett elhívhatnának 2-3 tényleg fasza _nagy_ dolgot. Gondolom pénzügyileg csak ennyire futná.

Najó, ez már nem tool, úgyhogy abba is hagyom. Azért legalább annak lehet örülni, hogy itt van ez a kis fórum. Minden jót!

zen

P.S. Ezt csatoltak (a PMS rip group, #PMS efneten) az mp3 csomaghoz, a sok napsteren terjengo hujeseg elleni bizonyitekkent:

Előzmény: Thors Hammer (78)