gyak Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1283
Fantasyból isten vagyok. Pont. Például a hazai Evensong zenekar fantasy szövegei elég jók lettek. Vagy ott az az osztrák black metal zenekar, a Summoning,netán a Blind Guardian Középfölde átiratai. És melyik zenekar írt át Spawn sztorit? A Nevermore? (ez most nem ugrik be) az is fantasy. vagy ott van a Saviour Machine, az ő szövegeik abszolút fantasy kategória. Sőt, bár a zenéjét nem kedvelem, a King Diamond/Mercyful Fate szövegek közt is vannak jó, és az meg szintén fantasy, ha horror formájú is. Mert ügye rokonműfajok.
DEa fantasy témájú zenekarok szövegei általában Salvatore szinten mozognak, és annál színvonaltalanabbat fantasyban nem hordott hátán a föld.

Feldolgozásra váró témák: Kárhozat Urának Átka sorozat, Feist könyvek, most így hirtelen.

És úgy jövők ahhoz, hogy kritzáljak egy bandát a szövegei miatt is akár, hogy nagyon nem jön be amit csinálnak és az őket körülvevő hype. Bátyus

Libertine: ne sértegess, jó? A Rhapsody ellenességet én találtam fel. Ráadásul a munkám miatt akár akarom, akár nem, végig kell ezt is hallgatnom, és hidd el, egy szövegáttanulmányozás és két meghallgatás, ennyit ért meg nekem. De az igazán nagy csapást a sznob lelkemre az a gagyi Fémforrásos klip mérte. Mondjuk, legalább autentikusan szar környezetbn volt.

Előzmény: Iranon (1281)