Khan Abyss Creative Commons License 2001.06.21 0 0 391
Szeva Rabe, ténleg hiányoztál.

Na akkor vágjunk bele.

A cselekvésnek meg nem tudom miért kellene hogy feltétele legyen a boldogság? Épp ellenkezőleg... Dehát ugye mi szarunk a boldogságra.

Hehe, tényleg szarunk.A boldogság viszont belénk van programozva.Az a fő motivációja minden cselekvésnek, még akkor is ha nem egyértelmű a helyzet.Mindenki saját boldogságát keresi.Szerintem.

Aki nem tagadja meg önmagát, az nem toleráns;-)

Tehát mindenki, aki toleráns, az megtagadja önmagát ? :)) Lehet.De csak felszínesen, ugyanis a mélyebb motiváció az ismétcsak a saját ego kielégítése.

A legtöbben azonban a pénznek szolgálnak. Szerintem te is;-)

Szerintem is.Mi a faszt tegyek ha már ilyen vadkapitalista rendszerben élünk :))) és annyi vágyam van...hehe.Részben ezért utálom a testem, látod.

Gondolom azért nem lehettetek egy olyan jelentős, vagy vagyonos nemesi család, hiszen akkor valamit csak visszakaptatok volna kárpótlásba', nincsigazam?

Más rendszer.Erdélyi nemes család, did i forget to mention?

, csak az azt mondta, hogy Isten hisz benned, ha hiszel magadban, vagy valahogy így.
Mindenesetre isten azér nem vagy.

Azt még nem lehet tudni.szvsz azért vagyok isten, mert mindent, ami körülvesz, a saját fantáziám épít fel.

ha az embernek olyan faterja lenne, akire fel lehet nézni, akkor engem ez kicsit se zavarna

Nos, én akkor is azt mondom amit MM:

kill your mom, kill your dad.

Én magamra akarok felnézni.

Neked most egy étteremben kéne gürcölnöd, és gyűjtögetned a drága borravalót nem gondolod? Legalábbis minden "gettóból a csillagokig" c. siker(mese)sztori így kezdődik...;-))

Hehe, tkp. azt is fogom csinálni.De nem a csillagokigf akarok menni (in space the stars are no neare, they just glitter), hanem mondjuk a karib-szigeteki kis viskómig elég lenne eljutni.
Tudod, betépve sétálni a parton egy színes ingben , elmélkedni.

Hát ja, de nem vagy egyértelműen az, szerintem te amolyan átmenet vagy

mármint MM-rajongó.Valóban nem vagyok tipikus MM-fan(atikus).Én nem a posztergyűjtést, hanem az elemzést helyezem előtérbe.Nincs egy olyan óra, hogy ne gondolkodnék valamelyik dal értelmezésén.

Ezt a két én dolgot kifejthetnéd. Milyen ez a két én Mansonnál?:))

Nos, a Mechanical album alaptémája ez.Ha volt nálad az eredeti Cd, a könyvecske is két részre van osztva (mégpedig egymásnak fejjel lefele).A dalok is két részre oszlanak.

Az egyik rész a Coma white rész.Főszereplője az a MM, aki a Mech borítóján is szerepel: egy szürke ruhás, elszállt, női mellekkel és férfi nemiszervvel rendelkező lény.
Ő a lélek, a nő, a drog szimbóluma.Lakhelye az űr.
Szuperérzékeny a fájdalomra, nagy ufószemekkel bámul bele a világba, amelyben rendkivül idegenül érzi magát (your world was killing me, i can never get out of here, i don't want to just float in fear).

A másik rész az Omega rész.A CD-könyvben egy glam-rock sztárként van megjelenítve, csillogó-villogó ruhák, vad szerkó stb.A kiégett, üres, saját magán gúnyolódó rocksztár, a test, a Föld
szimbóluma.A tömeg teremtette őt, és ő is a tömeget szolgálja: az I want ot disappear c. dal elején elhangzik: "Ladies and gentleman: Omega and the mechanical animals!".

És ez a két lény tkp. MM belső konfliktusát reprezentálják.Ott van ő, a rocksztár, akit a média istenné tett, de ugyanakkor lejáratott. Ott él Hollywoodban, de idegenül érzi magát a felszínes csillogás, az üres sztárok között.

És az döbbenti meg legjobban, hogy az az érzékeny, lírai idegen, akinek magát tartja, megegyezik azzal a felszínes sztárral akit gyűlöl.Érted?

A Mech album végén (Last day on earth c. dal) egyesülni látszik a két rész:

"now i found you, it's almost too late, and our earth semms obliviating".

Tehát elszakadnak a földtől.Meghalnak.Tkp. már halottak: "high and dead, our skin is glass"

Nos ez a mondat fantasztikus.Valahányszor betépek, én is azt érzem, hoyg halott vagyok,egy gép, bőröm rendkívül érzékeny a fájdalomra,.Mintha üveg lenne.

mi is a tanulság ebből a "Drugs"-os Manson-anekdotából? Meg mi az utsó mondatból?:)

Á, csak egy poén Mansontól, amit koncerteken mondd el.Az a tanulság, hogy a drog az isten.
utolsó mondat: and what does that spell?? A válasz : DRUGS.

Tényleg, erről jut eszembe. Manson egyébként buzi?:-)

Nem buzi, nagyon jó női vannak (legutóbb Rose McGowan ír-olasz, nem kevébé elborult színésznő).

már kérdezték, hogy minek tartja magát.Azt válszolta, hogy nem szeretné beskatulyázni magát egy kategóriába :))

Egyébként ha én lennék a főnök, legalizálnám(sőt államilag támogatnám!!!) az összes drogot, és megszüntetném, betiltanám az összes szar drogsegélyközpontot, meg elvonót.
A gyenge emberek haljanak meg;-)

Nem mondod!! Villámgyorsan idézem MM-t:

All drugs should be legal. Then the people who want to kill themselves will have the opportunity to - you know, a bit of Social Darwinism weeds out the weak people. I like to do drugs just to know that I don't have to. I do it as a test to myself, to challenge my personal strengths.

Mellesleg, MM lenézi a drogfüggőket.At the thin edge of chaos and control, ez az egyik jelszava.

Üdv: khan

p.s. a Long Hard Road out of Hell...ez a szám nem más (szerintem) mint kísérődal ahhoz a MM-novellához aminek a köv a sztorija: "getting back inside the womb trough a murder/suicide"

A visszmászás az anyaméhbe :))