Hello ...
Nahh kicsit nem figyelek ide es megint ketszazmilliootszazhuszezerbeszolasvan a topicban :))
Lio: Cool a mese .. tenyleg mintha en irtam volna .. egyebkent all rights reserved ? :))) Mert ha nem en felhasznalni ezt valahol :)))
Egyebkent uj logo van a telefonomon .. Popeye baratom vigyorog szembe velem ha ranezek .. de a baccardis is jo .. Thx .. igaz ritkan iszom Baccardit ugye ;) .. (meg van kersz ? :) - a hetvegen tuti elfogy). Eletcsaszarai megisszak :))
Egyebkent a Trofea olyan mint a Mongolian etterem .. fix osszegert annyit eszel es iszol 3 ora alatt amennyit birsz .. szoval brutal .. :)))
Meg mielott valaki azt mondana koran fekszem .. :)) Ma delben keltem .. ;)) igaz ennek megvan a hatulutoje .. most megyek haza a cegtol. 1 Yoyager es 1 Magyar-Orosz vizilabda mecs utan :)) Nyertunk .. Minden Fronton :))))) !!!!!!!!!
Rta: nagyon megy neked odakint :)) Nekem is hozahatnal valamit ajandekba ha visszajosz .. egy jo kalapot pl .. :)) De vigyazz magadra ... es ne igyal sokat .. csak annyit mint en max :)
A_Girl: Gratula !!!! :)))
De ugylatom nem preferalod az egyutt bulizast velem :))) Szoval ne menjek ? :)
Lia: En mindig elememben vagyok :)) De ha jo a zene akkor foleg .. Egyebkent sem lattal te meg engem elegance .. :)) A hetvegerol tuti lesznek kepek akkor majd meglatod .. music sound with better whit you ..pam ..pam :)))
Krapu: nem vagy te egy kicsit stahanov ? :)) Kadbol OSS ... az agyam megall .. :)) Vizesek lesznek a efik szamlai :))) Azonkivul a sok viz karos am :)) Es egyebkent is vizen hajozni kell .. :))
Nahh elmegyek haza .. Majd otthonrol meg back again :)
by Andrew1