SS Rabe Creative Commons License 2001.06.21 0 0 390
Csáó Coczám,

Hijányoztam má, mi?;-)

Stimmol, tényleg tanultam, de most vagyok egy ideig megin'. Ez a "belepofázok" elég meglepő, én sem gondoltam volna, hogy vki olvassa, már ha tényleg a mi vitánkra gondolt.

Dehogy lett volna boldogabb.Ha nem lett volna így is "boldog" , akkor azt azt jelentené hogy csak kényszerből csinálta azt amit csinált és nem szívvel-lélekkel.

Hát majnem, csakhogy azért van igazam, mer' az ő álma sosem teljesült, míg akiket totálisan kielégít egy közepes szintű anyagi jólét, azoknak relatíve könnyebben teljesülhet. A cselekvésnek meg nem tudom miért kellene hogy feltétele legyen a boldogság? Épp ellenkezőleg... Dehát ugye mi szarunk a boldogságra.

Nem értem.Nietzsche értékromboló/építő volt egyszerre és mégis eszmealkotóként emlékeznek rá (jó, elismerést nem kapott míg élt, de azután.)És nagyon is fanatikus volt.

Te, ne idegelj föl. Mér', én nem ezt mondtam??:-)
Mit nem értesz? Ezt magyaráztam, hogy aki eszmealkotó, az fanatikus! (Te meg azt mondtad először, hogy a nem-fanatikusok alkotják meg azokat az eszméket amiket a fanok asztán követhetnek)

a fanatikus is csak azt teszi hogy élvezkedik, azt csinálja amit szeret.

Hát végül is igaz, de ettől még, mi fanatikusok, nyugodtan lenézhetjük azokat, akiket más tesz boldoggá, nem? A tolerancija egy baromság;-)Aki nem tagadja meg önmagát, az nem toleráns;-)

Minek kell neked szolga? hogy elvégezze azt amit te nem akarsz/amit nem tartasz fontosnak?? akkor nekem a pénz a szolgám.

Például gyűlölöm az összes házimunkát, ezt jobb ha megcsinálják helyettem. Bár, annak fényében, hogy vezér akarsz lenni, nem igazán értem ezt a kérdésedet.

A pénz csak annak a szolgája, akinek nagyon-nagyon sok van belőle, annyi, amennyit már nem lehet csupán luxusra elkölteni. A legtöbben azonban a pénznek szolgálnak. Szerintem te is;-)

márpedig én sem újgazdag (hanem inkább újszegény) és sem alsóosztályból származó nem vagyok.Azért akarok gazdag lenni hogy visszaállítsam az eredeti, kommunizmus előtti állapotot.

Gondolom azért nem lehettetek egy olyan jelentős, vagy vagyonos nemesi család, hiszen akkor valamit csak visszakaptatok volna kárpótlásba', nincsigazam? A szomszédunkék pld full gazdagok lettek a rencerváltás után, mer visszakaptak töbszázmillijónyi elkommunizált fődet.
Tehát mit akarsz visszaállítani? Valami jentri-kirakatnemes állapotot?:-)

Rosszul értelmezted.A helye fordítás: "nem hiszek azokban a dolgokban, amelyek nem hisznek bennem".

Szerintem ugyanígy értelmeztem:) Ennek ellenére...

Tehát csak abban hiszek ami bennem is hisz.Mert ugye én vagyok isten.

Én egy vécéajtón olvastam hasonlót, csak az azt mondta, hogy Isten hisz benned, ha hiszel magadban, vagy valahogy így.
Mindenesetre isten azér nem vagy.

Apuska? na azér egy fokkal jobbak mint a szovjetek

Hát ha úgy nézzük, hogy a kommunizmus a prolik uralma, akkor talán az USA tényleg jobb egy fokkal, de mindent összevetve ugyanolyan szar(ha a "kúúl életszínvonal" "gigamega szabaccság" meg a hozzájuk hasonló parasztkápráztató "előnyök" nem tévesztenek meg.

Valley of death we are free, your father's your prison, youl'll see

Mittomén, most konkrétan nézve, ha az embernek olyan faterja lenne, akire fel lehet nézni, akkor engem ez kicsit se zavarna.

Gyermekem nem lesz, pénz meg csak annyi kell hogy szindbád módra meg tudjak élni :)) persze mindenki ezt mondja és végül belehal a robotba, de bennem van annyi narcisszizmus hogy ne kínozzam magam munkával.

Hehe:))) De az óra ketyeg, és minden az interneten eltöltött perc távolabbra taszít az álmodtól;-) Neked most egy étteremben kéne gürcölnöd, és gyűjtögetned a drága borravalót nem gondolod? Legalábbis minden "gettóból a csillagokig" c. siker(mese)sztori így kezdődik...;-))

Nincs ez túlmagyarázva, mindössze egy FANATIKUS :)) agyra van szükség (nekem is ilyen van).

Hát ja, de nem vagy egyértelműen az, szerintem te amolyan átmenet vagy:-)

Minden MM dalnak két réteges értelmezése van.pl. a User friendlyben ott van a szociális/morális réteg amely a sztárokat fikázza, de ugyanakkor a mélyebb rétegű tartalmo korántsem a sztárokról szól hanem Manson két énjének a küzdelme,

Ezt a két én dolgot kifejthetnéd. Milyen ez a két én Mansonnál?:))

Tényleg, erről jut eszembe. Manson egyébként buzi?:-)
Szal mostanába' néztem valami képét, amin ilyen női cuccokba pózol, aztán eszembe jutott, hogy majnem mindig elég nőies az imidzse. Elgondolkodtam rajta, hogy oké, egyrészt népizgatás meg minden, de ha én lennék egy ilyen valaki, akkor valahogy más öltözettel hergelném a népet, mer egyszerűen rosszul érezném magam abban a női cuccban. Szal annyit nem érne meg nekem. Más magyarázatot nem találtam, csak azt hogy vagy buzi, vagy legalábbis erős transzvesztita hajlamai vannak, mivel nyilván így érzi jól magát;-)

miért tanulsz??

Azé' hogy lobogtathassam a diplomámat bazze. Másér' minek? (Én mindig tanulok, csak sajnos általában sosem azt, amit kéne:-))

Nem t'om, kicsit lefárasztott ez a mai szigorlat, mi is a tanulság ebből a "Drugs"-os Manson-anekdotából? Meg mi az utsó mondatból?:)
Egyébként ha én lennék a főnök, legalizálnám(sőt államilag támogatnám!!!) az összes drogot, és megszüntetném, betiltanám az összes szar drogsegélyközpontot, meg elvonót.
A gyenge emberek haljanak meg;-)

Csáó, aztán keddig írjá valamit;-)

Üdvözlettel: SS Rabe

Előzmény: Khan Abyss (383)