Őőő. Naszóval. Megnéztem ezt a "Dune Miniseries" nevezetű borzalmat. Hmm, mindenesetre tanulságos mű volt arra, hogy hogyan lehet rossz filmet csinálni egy jó témáról. Igaz németül láttam és a nyelvet nem nagyon értem, de mivel a dialógusokat szinte fejből tudom, ezért nem is nagyon volt rá szükség, hogy megértsem. Meg így legalább az az illúzióm még megmaradt, hogy talán a szöveg nincs elszúrva :-))))
A színészek egyenesen rettenetesek voltak (a császár a kis rózsaszín ruhácskájában úgy nézett ki mint valami idősödő homoszexuális strici, a többiekről inkább már nem is beszélek), a látványeffektek sem voltak valami jók, mondjuk ez az eredeti filmről se mondható el, de nem is ez volt a lényege.
Tovább inkább nem szidom, meg azért mégiscsak Dune, úgyhogy nem illene bántanom. Egyellőre csak az első 2 részt néztem meg, a 3.-ra még nem vitt rá a lélek...
Esetleges folytatásokra viszont kíváncsi lennék, mert azoknál nincs összehasonlítási alapom, meg ha már igényes film nem is készül belőlük, azért ez is több a semminél. A Düne Istencsászárára pl kifejezetten kíváncsi lennék :-))