Meglivorn Creative Commons License 2001.06.20 0 0 2648
Tiszteletem!

Itt a fórumon új vagyok, ami a Trek-et illeti nem.
Csak pár hozzászólás az előbbiekhez.

Az úgynevezett "Con"-okon, vagy találkozókon senki nem visel egyenruhát, vagy képzeli magát csillagflotta tisztnek. Az évenkénti egy-két alkalommal rendezett sci-fi napon előfordul az
egyenruha, főleg hogy a szervezőket (es azok között a trekeseket) meg lehessen különböztetni.
Ami a filmeket, rajzokat, novellákat illeti:
Nem tudom ki hallott már a fanfiction, fanart és hasonló kifejezésekről. Az igazán jó dolgok többnyire megmozgatják az emberek fantáziáját, es a kreatívabb emberkék ilyenkor saját történeteket vetnek papírra, vagy képeket rajzolnak. A technika fejlődik, es megjelent a rajongói film, ami lehet hogy esetlen, sőt, akár nevetséges, de semmiképpen nem lehülyézendő. Aki szerint igen, az próbáljon csinálni egyet.

Ami a technoblablán vitázást illeti: soha nem gondoltam hogy majd egyszer elsugároznak innen, és Risara megyek nyaralni, de imádok ilyesmiről beszélni. Ugyanis egy jól kitalált világ pont attól lesz élő és "igazi", hogy az apróságok is működnek, vagy ha nem, akkor hihetőek. Lehet hogy nekem túl élénk a fantáziám (könyv olvasásakor sem a betűket, hanem az alakokat, a tájat látom), de én csak sajnálni tudom azt, aki úgy ül a Trek előtt, hogy "ez, meg ez egy nem létező hülyeség, ilyen nincs is". Arra a 40 percre igenis van, a szereplők (nem a színészek!) és a történet számára pedig nagyon is valóságosan.

Bocs a hosszú szövegért.

-Meglivorn