ja, hettie, volt ott minden. tiz tonna szerelmes levelet égettem el a végén. ha elutazott, naponta irt egyet. ha én utaztam el, szinte szo szerint tűzön-vizen keresztül utánam jött. aztan hogy miket mondott... pont azt gondolja az ember, ahogy blan mondta... hogy lehetek pont én az az szerencsés, aki ezt a tünemény krapekot kifogta? aztán később rájössz, hogy mindegyik ezt mondja, sőt van aki egyszerre több hölgynek is, egyidejűleg...
de aztán ne felejtsük el , mit művelnek közben. latin ürgével az élet széditő magasságok és mélységes völgyek szinte naponkénti változása.
a mostani emberkém csak nagyon ritkán mond szépet, de akkor aztan szivből. nekem ez többet ér.
de hát természetesen annó 17 évemmel az ért többet, amit akkor hallottam. ha beválik, ma én vagyok a világ legszebb, leggazdagabb, legjobb, legboldogabb királylánya, édes, jólnevelt, boldog hercegfiakkal és lányokkal, akiket gyönyörű környezetben, szeretetben nevelek, szememet közben egy percre sem veszem le férjemuram nemes arcéléről....aki szinte belebetegszik, annyira szeret...
na mindegy.... ez mással is megesett. és ami a legjobb: az édes királyfi és királylány stimmel, bár a jólneveltségről lehetne vitatkozni : ))))