Hosszu OFF lesz, bocs:
tmarton:
Ugyan nem csak nekem cimezted, de megszolitottal, es sertve erzem magam a 'vadjaid' miatt. Rossz embert valasztottal celpontnak, nagyon mellefogtal!
Majd ha egyszer lenézel a Balatonhoz és a német felsőbbrendűséggel találkozol...
Voltam es leszek ott eleg soxor. De ha ez nem eleg, tudod hol lakom? Koszegen. Tudod hol van? 3 km-re az osztrak hatartol. Nem tulzok, mikor mondom: egy-egy szombati napon a belvarosban setalva alig hallasz magyar hangokat. Megsem nacizok le egybol mindenkit.
talán nem engem kéne szidni
Reges regen, mikor elkezdtem netezni ugy 5 evvel ezelott, akkor volt valami, amit mindenki tisztelt es betartott: a netiquette-et. En csupan azert 'kotottem' beled, mert nem szokas egy uj arcnak azzal nyitni, hogy egybol anyaz. Te megtetted. Ez teged minosit.
amikor ti a Voyager vagy Enterprise tervrajzán és technikai müködésén vitatkoztok.
Ezt ugyan T/2-ben irtad, de ha utananezel, nem hinnem, hogy tul sok hozzaszolast talalsz, amelyben en ezekrol beszelek.
fogjátok már fel, hogy ez egy sorozat és nem valóság, nincs Janeway , se Föeráció, se térváltás, se Makik, se semmi.
En ezt nagyon jol tudom, kerdezz meg barkit, hogy _en_ szemely szerint mennyire vagyok fanatikus. Nem irogatok / krealok mindenfele technoblablakat, nem istenitem a sorozatokat, egesz egyszeruen kikapcsolodoskeppen, szorakozasbol neha megnezem. Jelenleg a Voyager fut, ha hetente egy epizodot latok, az mar neha sok. Se idom, se kedvem nincs vegignezni 2x ugyanazokat az epizodokat, mig vannak, akik esetleg 10x is megteszik. De ugy velem, ez sem minosit senkit, ha vlkinek az tetszik, hogy ejjel-nappal treket nez, nincs jogom elitelni erte - senkinek sincs.
Ajánlom nézd meg a Galaxy Questet és gondolkodj el magadon és a viselekedésen.
Lattam. Gondolkodjak el? Ugyan mirol? Nem jarok conokra, nincs trek-egyenruham, nem forgatok, nem szereplek rajongoi filmekben, nincsenek 'trek-ereklyeim', nem arrol szol az eletem, hogy Star Trek. Viselkedesem? Mi a bajod a viselkedesemmel? Talan az, hogy bant, ha igazam van? Nem en kezdtem nacizni...
Talán nem a magyar szinkront kéne a porba döngölni bár vannak hibái ezt én is tudom
Keresd vissza batran a hozzaszolasaimat. Hanyszor szidtam en a szinkront? Hm?
de örülj, hogy hazánkban van egyáltalán trek.
Nezd meg, miket irtam a Viasat3 forumra. Vagy mar olvastad, es most a sajat szavaimat nekemvagod?:)
Nem kéne aból kiindulni, hogy a szinkronszinészek nagy trekkesek és mindent tudnak róla.
Altalaban dicserem a szinkront. Dicserem a sz.szineszek munkajat, mert laikuskent nagyszeru produkciot keszitettek.
ez egy kitalált világ talán fel kéne fogni
Megegyszer leirom, vicces, hogy ezt pont nekem cimzed...:) Legalabb egy mosolyt varazsolt a szoveged azok arcara, akik ismernek engem.:)
Roviden ennyi lenne a reakciom, ha a jovoben irsz valamit, nezd meg jol, kinek cimzed...