Trixy Creative Commons License 2001.06.19 0 0 2019
Out: nem értem miért kellene sírógörcsöt kapnom, ezt nem is értem egészen, bizonyára ez túl magas nekem. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy miért érzitek, hogy meg tudtok győzni? Nem tűnt még fel, hogy ízlésről nem lehet embereket megyőzni!! Pl. én nem szeretem a lecsót, de apukám imádja. Hiába mondja el nekem, hogy milyen finom, meg milyen jó illata van, ha egyszer nekem nem ízlik, akkor nem fogom hirtelen más kedvéért megszeretni. És ugyanez fordítva: azért mert vki nem szereti a kék színt, azért én még szerethetem. Nyilván ez nagyon sarkított példa volt, de talán sikerült rávilágítanom a lényegre. Nekem pl. ha évekig magyaráznád, hogy milyen jó a Kispál, akkor sem szeretném meg, mert hányok tőle. Nem tehetek ról, nem tetszik. Az ízlés már csak ilyen: egyedi és testre szabott!
Amúgy meg én aztán abszolút realista "rajongó" vagyok, nem nézem őt istenként, ahogy Te írtad, sőt. Nagyon is kritikus vagyok vele szemben. Egy régi hozzászólásomban írtam is egy olyan ócsároló kritikát róla, hogy az kicsit fel is borzolta itt a kedélyeket. Szerintem is el van szállva magától, és tud baromságokat mondani, de ez minden emberrel így van. És ettől még nagyon tetszenek a számai, a zenéje, a színpadi produkciói, a dalszövegei (még véletlenül sem írtam, hogy versei!), és főként, ahogy cinikusan tud nyilatkozni, az zseniális!

A sexet meg nem hiszem, hogy ide kéne keverni, bár az igaz, hogy Ákos zenére nagyon is jókat lehet szer.... hmm, na mindegy...:o)))

Előzmény: OutSider (2012)