AMonKEye Creative Commons License 2001.06.19 0 0 244
Kedves Oncogito!
Szándékos volt az I után az enter? :-)
Egyébként nem igaz, amit írsz. Volt rá példa, hogy arra használjam a még titkos nickemet, hogy bosszantsak egyeseket, s csak később fedtem fel előttük, hogy én valék. De ez nem képmutatás, inkább szemétség volt. Pl. CSErfával szemben. De volt példa az ellenkezőjére is. Amikor jószándékkal nyitottam meg OFF-ként a Turistaházat Feanor szándéka szerint.
Az alapvető különbség az Feanor és köztem, hogy ő ezt a fórumozást véresen komolyan vette, én meg inkább játéknak tekintettem. Pl. amikor lecseszett az OFFolásaim miatt, akkor csináltam az OFF nicket, hogy azzal nyugodtan OFFolhassak. Egyébként a neveim változása mindig követte a honlapjaimon történő névváltoztatásaimat. Amikor a honlapom Szyget volt, akkor Szygethy voltam, amikor megöltem a honlapomat, majd Dávidnéven újraélesztettem, akkor Magyar Dávid voltam. Később Yag Yaguar. A G. Patrik név a fórum kedvéért született , mert először nem akartam azonosítani a hozzászólásaimat a honlapommal, a Dankeloval. Aztán később fölvállaltam, akkor lettem Dankelo. Amikor a hozzászólásaimat töröltettem, de ismét visszatértem, valóban feledtetni akartam a Dankeloként elkövetett provokációimat, pl. Miért undorítóak... című topicnyitásom kapcsán, ekkor vettem fel a korábbi honlapomon szereplő Yaguar nevet, de hamar felfedtem dankeloságomat és felvettem az eredetire utaló DANKELO nevet. A Dankelo le volt tiltva. Agyagangyal direkt a topic kedvéért jött létre, az a név illett hozzá. Az AMonKEyet szántam a végleges új nevemnek, de nem vált be. Azt hiszem, a Búbánat sarok topicban írtam egyszer, hogy azért ölöm meg magam ennyiszer virtuálisan (gyakorlatilag szinte minden érdemi hozzászólásomat letöröltettem már), mert ezek pótolták egy kicsit az igazit.
Persze lehet, hogy Feanornak van igaza, és csak képmutatás volt minden...
Üdv.: Dan
Ui. Bocs Feanor, hogy már megint beleoffoltam a topicodba. Reményeim szerint ez az utolsó megnyilvánulásom az Indexen. Megpróbálom, hogy kibirom-e, hogy a nickem letiltatása nélkül is abba tudom-e hagyni véglegesen. Mert alapvetően nem értek egyet Origenésszel. Azzal, hogy kiherélte önmagát, megszüntette a teste lüktető vágyakozását, a lelke kapálódzását, s így már mit sem ért az önmegtartóztatása. A nick-letiltásaink pedig az ő stratégiáját követik.
Előzmény: oncogito (243)