Kifli007 Creative Commons License 2001.06.17 0 0 897
Miért a védöket büntetik, ha a kapott gólok tekintetében mi vagyunk az egyik legjobbak, a rugottak tekintetében pedig mi vagyunk a legrosszabbak? Hamár ennyi pénzünk van, miért nem vásárolunk gólképes csatárokat? A Ferenczitöl, a Balaskótól vagy a Kincsestöl várjuk, hogy gólokat rugjanak? Itt néhány éve felépítettek egy nagyon jó csapatot, tudatos munkával minden posztra vettek jó játékosokat. Aztán elküldték a Molnárt, a Fehért, kölcsönadták a Kenöt (ezzel egyetértettem, akkor is úgy gondoltam jót tesz neki egy kis váltás) és vettek olyan nullákat, mint a Helder, Bükszegi, a Szilveszter, meg a Végh. A fiatalok meg valljuk be, nem nagyon jöttek be. Mi van az edzökérdéssel. Nálunk egy évnél tovább senkit nem hagynak dolgozni. Miért nem lehetett kifizetni az Egervárinak azt a pénzt amit kért? Mert azt nem hiszem, hogy a Cate kevesebbért jött volna el Magyarországra. És a Pölöskei leváltása után (ami sok hetet késett), milyen hülye indok volt a Bognár Gyuri odahelyezésére az, hogy mi magunk között próbáljuk megoldani a problémákat? Milyen értelmes magyarázat van erre a mondatra azon kívül, hogy jól hangzik? Jól gondolom, hogy amikor a Doktor úrról beszéltek, a Mezeyt értitek alatta? Mert ha igen, akkor itt tényleg nagy baj van. Idehoznak egy évek óta sikertelen edzöt, akiröl ráadásul mindenki tudja, aki már volt MTK meccsen, hogy az MTK közönség baromira utálja. És hördüljetek fel, én évek óta azt mondom, legyen a Tornyi az MTK edzöje. Nagy paraszt, de baromira tudja motiválni a játékosokat, a mi játékosainknak meg évek óta ez hiányzik. Sajnos leginkább azért, mert mi, a közönség nem tudjuk öket motiválni. De nézzétek meg, mit csinált a Tornyi az egyébként baromi gyenge Diósgyörböl néhány éve, és idén a baromi gyenge Kispestböl.
Szóval nem tudom hova tünt a Várszegiék néhány évvel ezelötti tudatossága és profizmusa, de egyre inkább féltem az MTK-t a teljes szürkeségbe való visszasüllyedéstöl.
HAJRŔ MTK!