Törölt nick Creative Commons License 2001.06.15 0 0 243
El voltam menve tegnap költözni, ezért hallgattam el.
Igen, erről a szintkülönbséges mizériáról exemtől hallottam. Mondjuk jó, hogy kimaradtam belőle, mert La Bélgica a mi Alföldünk szintjén van, LaPaz ugye meg vagy 4000 méteren, tehát a szintkülönbség is ezt közelíti és nem megjárható a táv órákban számolva, ha jól rémlik, van vagy másfél nap, mert fel kell mászni busszal az andokba és ahol van vonat, ott az állítólag legalább két mozdonnyal cammog felfelé, egy elöl, egy hátul. Exem is mondta, hogy a szintkülönbség őt is nagyon megviselte, meg a hideg is, mert náluk szinte csak télen olyan az idő, mint La Pazban egész évben.
"Sajnos" a papa nálunk visszajött külföldről (másfél évig nálunk is nyugi volt ezért) és azóta, több mint egy éve minden módon próbálja keseríteni az életemet.
A gyerek azóta, hogy külföldre ment az apja teljesen átrakta passzívba a spanyoltudását, és mióta visszajött a papa, azóta sem vette elő. Érteget, de érdemben nem lehet vele kommunikálni ezen a nyelven, ami azért fura azok után, ahogy korábban beszélt is.
Úgy látszik a családokra jellemző ez a többszörös vegyes házasság, nekem a nagynéném ment anno jó 25 évvel ezelőtt férjhez Finnországba, éppen az idén váltak el, az egyik unokatesómnak volt (van??) egy arab férje, mindenesetre nem élnek már rég együtt, a hugom pedig egy hónapja a vietnami származású francia pasiját cserélte le egy mexikóira.
Blan
Előzmény: cilibarany (242)