Nemozoli Creative Commons License 2001.06.15 0 0 2572
Dob,

nem hiszem, hogy mindenki tudja, miről van szó, mivel nemrég kérdezgettétek egymást, hogy a dilítium az fém vagy kristály. (A fémek egyébként mind kristályosak, ha nem folyékony állapotban vannak, bár nem olyan szép áttetszőek, mint a "warp core"-ban a dilítium:-) )
Bár, ha jobban belegondolok, Scotty felvázolta a bálnamentős filmben az átlátszó alumíniumot...
Tehát a dilítium egyszerre fém és kristály is.

OFF

Kiskanál,

azt írod: "nem akarok kötözködni", azután kötözködsz. Ha nem akarod, akkor miért teszed? Én legalább nem leplezem kötözködési szándékomat. :-)

(a videorekorder, videomagnó, képmagnó szavakat egyaránt rühellem, de igyekszem a legkevésbé "öszvér" megoldást alkalmazni)

ON

ne aggódj, azért nem fogod utálni annyira a DS9-t a Voyager után, sőt, rádöbbensz a Voyager szűklátókörűségének és következetlenségének valódi mértékére :-)

Amúgy nagyon baráti megoldás lenne, ha leadnák végre a DS9-t végig a Viasat-on! Én csak a szinkronhangoktól félek (lásd Tom Paris), bár Janeway hangja javult az eredetihez képest, mivel ott olyan, mint Donald Kacsa :-)

Kaktusztea

a tegnapi részben az étkezős jelenetnél én is felvisítottam a röhögéstől, mivel a szinuszjel meg volt szaggatva a hullámrészén, és így aztán még csak nem is frekvencia, hanem adáshiba :-))))

Némó