Dauby Creative Commons License 2001.06.14 0 0 95
Egyetértek, ez pedig a Settle-Carlisle vonal. :)

Grafix: kicsit szegényes, szerintem, egy ideig elmegy, de ahogy például a vízfelület kinéz, az hihetetlen csálé (Columbia-ból nézzetek körül, itt a vízesés és környéke - Marias Pass pálya - ami király itt, hogy a hegy oldalában vezet a sín, végig a folyó mentén, gyakori alagutakkal), mint valami két-hároméves gammában. Egyébként a max. felbontásban sem néz ki jól a gém, szőrözi a tájat, lassú, bugzik, stb.

A hétvégére tervezem a vonalak feltérképezését, eddig a Settle-Carlisle misszióival vagyok készen, kár, hogy az értékelésen kívül legalább az nincs, hogy ha megcsináltam, akkor zölddel kipipálja, aztán ha mindet megcsináltam volna az adott vonalon, akkor mehetek azokkal a vonatokkal is, melyek szembe jönnek (ugye ezek részben más masinák, mint amiket vezethetünk), mert így tényleg nem sok dolog motiválja az embert...gőzmozdonynál engem az mozgatott, hogy mindennemü segítség nélkül tudjam a legszélsőségesebb körülmények között is teljesíteni a feladatokat...ráment két estém, de most már minden kóser és élveztem is két estig, de tegnapra ismét lelohadt a lelkesedésem...dízel- és villanymozdonyt pedig 'játszva' lehet vezetni a gőzölős vasalók után:)

Érdekelne ez a TrainSim, a hétvégén megpróbálom összeszedni valahonnan ezt is!

Uff!

Előzmény: Törölt nick (93)