Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.06.13 0 0 124
Valóban 75 lovas volt. Árban ez volt az alternatívája a 103 lovas Mareának (apám, annak ellenére, hogy elégedett volt előtte a 2 Temprával, elég sok márkát végigpróbált, de nem volt hajlandó 3 millió fölött költeni). Hát ez a verzió eléggé alulmaradt. (Versenyben volt a Focus is, ami mindkettőnknek tetszett - szintén az áron vérzett el.) Én folyton játszom az ördög ügyvédjét, és egy csomó ajánlattal állok elő - most is hamarosan cserélni kell a Mareát -, kíváncsi leszek, ki lesz versenyképes mondjuk egy fél év múlva.
Ha valami, akkor az okoz sok gondot a Fiatnál, hogy nem kelti olyan hű de minőségi autó BENYOMÁSÁT. Ez bizony sok potenciális vevőt eltérít, míg a jó minőségérzet ügyfelet terem. Egy Bora-ban pl. szubjektíve meg voltam felőle győződve, hogy a világ legminőségibb középkategóriásában ülök - amíg meg nem mutatták az addigi szervízszámláit. De találkoztam már S-80 Volvoval is, ami ugyanilyen kakukktojás volt. Mit lehet tenni? Imádkozni, hogy ne te légy az a 30 ezrelék, aki szar példányt fog ki.
Előzmény: mccheese (123)