renegade Creative Commons License 2001.06.13 0 0 114
Az izlésekről nem vitatkozok, de akinek egy olasz autónál szebb egy skoda azt - és ezért már előre bocsánatot kérek - nagyon mélyen, tiszta szívből csak sajnálni tudom.

A Skoda Octavia kinezete valoban eleg jellegtelen, de – mar ne haragudj – szerintem a Marea sem az a formatervezesi csucsteljesitmeny. A hatuljat kifejezetten nem kedvelem. Nem is ertem, ha a Bravonak es a Bravanak tudtak normalis – mit normalis, szep, szokatlan – hatsot kitalalni, a Mareanak miert nem hoztak ossze egyet?

Tipikus olcsó húsna híg a leve.

Olcsonak olcso, de hogy hig lenne a leve, azzal nem ertek egyet. Robusztus, igenytelen igaslo, mindent kibir (mccheese meselhetne, mi mindent megcsinalt mar vele), emellett karbantartasi koltsegei minimalisak, biztonsagos. Termeszetesen nem tokeletes, a hibai kozul megemlitettel kettot (jellegtelen; benzinfalo motor), ha akarnal, talalhatnal meg kifogast biztosan. De a Fiatok sem hibatlanok, hogy mast ne emlitsek, a Punto kivetelevel az utkozi teszteken nem szoktak tundokolni. A Marea valoszinuleg rosszabbul teljesitene egy toresi teszten, mint az egy kategoriaval alatta levo Fabia. Van, akinek ez is fontos. Es meg valami: A Fabia uj konstrukcio, a Marea modellvaltas elott all. Joval realisabb lesz az arakat akkor osszehasonlitani, ha mar kijott az utodja!

Előzmény: Mongoose (112)