hkr!
Nem bírom ki, hogy ne válaszoljak.
Szóval csak hogy képben legyél szeretnék segíteni: A Marea egy KATEGÓRIÁVAL nagyobb autó a Fabianál. Szóval nehogy már itt bárkinek be akard mesélni, hogy a Fabia komfortosabb. Főleg, hogy ha belegondolok, hogy amig egy Mareába kényelmesen beülök magam mögé (196cm vagyok) addíg a Fabiaban ez fizikai képtelenség.
Az izlésekről nem vitatkozok, de akinek egy olasz autónál szebb egy skoda azt - és ezért már előre bocsánatot kérek - nagyon mélyen, tiszta szívből csak sajnálni tudom. Ezen a hozzászóláson meg:
"Tulajdonképpen jól néz ki ez a kocsi. Nem egy Rover vagy Skoda Octavia "
Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Miden összehasonlítás nélkül. Van olyan ember akinek komolyan tetszik egy skoda oktávia? Na ne már! Mondjuk kívülről még nem is nyilatkozom róla, mert annyira jellegtelen kommersz hétköznapi formája van neki, hogy ha nem lenne rajta elől a jel akkor soha senki nem mondaná meg, hogy opel, vócvágen, vagy mi az istennyila. De belülről maga a megtestesült igénytelen fapadosság. Mivel mostanában sokat mozgok vele, tapasztalatból mondom, belülről tényleg bazinagy autó és valóban az árájoz képest nagy, de ebben ki is merültek az erényei. Tipikus olcsó húsna híg a leve. 2 éves 20k kilóméteres autó 1.6-os szutyok szar erőtlen benzintemető motorral amivel a legnagyobb baj az, hogy ha nyomod neki sem megy viszont ilyen közlekedésmód melett 10 liter alatt nem fogyaszt az istennek sem. Az ülései meg olyan kemények mint a nagyanyám hokedlije. Szóval javaslom, hogy üljél is bele egyszer egy Mareába és utánna kezdjél el légyszives komfortról beszélgetni. Főleg akkor ha az összehasonlítási alap egy skoda. Most komolyan nem akarok taho lenni de a fiat már akkor széria elektromos ablakkal szerelte a supermirafiorit amikor mladaboleslavban még az 105s volt a csúcstermék.
Bocs ha tahónak tűntem, de nagyon nem bírom, hogy ha valaki egy weblapon megnéz egy autót kívülről és utánna eldönti, hogy a másik mennyivel kényelmesebb, stb.
Szóval szerintem legközelebb gondold végig is a dolgokat mielőtt fikázol aktívan.
Valamint mint akinek az igényeit kielégíti egy majd fele akkora autó 68LE-vel mint egy nagyobb 100-al az meg is érdemli. Szóval ha egy kicsit is végiggondolod akkor látod, hogy 500ezer forint árkülömbség röheklyesen kevés egy kategóriával nagyobb autóért.
Mongoose