Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.06.13 0 0 103
Hali!

db2!
Távol álljon tőlem, hogy bárkit kárhoztassak a választásáért. Meggyőződésem, hogy minden ember sokkal jobban tudja bárki másnál, hogy mi a jó neki, és ebben nem szorul kioktatásra.
Itt a kérdés arra vonatkozott, hogy drágának tartom-e a Fabiát; én szárazon levezettem, hogy miért tartom annak. Aki viszont ebben az autóban érzi jól magát és őrá szabták, annak nem lesz drága.
Egyébként tudok olyan autót mondani, amit kértél, minden hátsó szándék nélkül. Fiat Palio Weekend 100 16V a neve. Erre is jönnek majd ellenérvek, de a kritériumoknak, amiket írtál, megfelel.
A Mareát igazából az 1.4 16V Fabia Sedan konkurensének tartom - sokkal-sokkal többet nyújt annál, kb. ugyanannyiért.

stevie!
A Marea fogyasztásáról pontos infóim vannak (100 16V változat). Apámnak ilyen van, 2 éves és 83 ezer km-t ment eddig vele - mellesleg hibamentesen. A főleg országúti-autópályás, kb. 140-es tempójú utak össz-átlagfogyasztása jelenleg 7.7 liter/100 km.
Az én Bravom ezzel a motorral többet eszik, a 70%-os Bp-i használat következtében: 8.8 liter az átlagom.

Előzmény: db2 (102)