Sziasztok!
Gyömbér!
A csak a kórházba, illetve a szülés utáni időre vett cuccokat én már a 30. hét után elkezdtem összekészíteni az egyik szobába egy ágyra, ahol nem zavart senkit.
Aztán a húgom viharos szülése után "pánikszerűen" összeraktam mindent, és egy papírra felírtam az utolsó pillanatban berakandókat.
A húgom (lehet, hogy már írtam, akkor bocsika) 3/4 2-kor telefonált mentőért, 2-kor vette fel a mentő, 1/4 3-ra voltak a kórházban és 3/4 3-kor megszületett a kisfia:))))) A kiírt időponthoz képest 2 héttel előbb érkezett. Nagyjából összepakolt a húgom is, de a férje szinte minden nap vitt-hozott neki dolgokat, ami kimaradt.
November végére már mindennel készen álltunk, gyerekszoba rendben, a pici cuccai kimosva, kivasalva, a doktornő által felírt receptek kiváltva, a pici ellátáshoz szükséges "kellékek" megvéve. Engem megnyugtatott, hogy minden rendben van és készen várja a picurkát és a hazaérkezés utáni napokat sem kell azzal tölteni, hogy szaladozni kell még ezért vagy azért. Mojo az első 3 hetet otthon töltötte velünk és a napi bevásárláson kívül nem kellett intéznie semmit sem.
A hazamenetel napjára szánt ruhákat (a piciét is és az enyémet is) bekészítettem egy táskába, hogy Mojonak, csak meg kelljen fognia és be kelljen hoznia.
Mivel egyágyas szobában voltam, így az egész napot hármasban töltöttük, Mojo csak este ment haza, jó volt neki is, hogy nem kellett még keresgélnie, pakolásznia, hanem azt csinált amit akart (még nyugodtan pihenhetett 3 napot:)).
Pelusból első pillanattól kezdve eldobhatót használunk. Az első napokban pont elég volt gyorsan pelust cserélni, nem lett volna jó még a mosásukkal is foglalkozni. Textilpelust büfiztetéshez és a feje alá a kiságyba használunk.
Szintén az első pillanattól kezdve bodyba öltöztetem Petit. Amellett, hogy finom puha pamutból vannak a pelust is jól tartják. Mostanában, hogy a rövidnaci/poló is szerepel már az öltözékek között látom csak, hogy bizony-bizony a sok ficánkolástól a pelus lecsúszik, a rövidnaci nem tartja olyan jól.
Bocsánat, hogy már megint ilyen hosszú lettem, de egy kicsit rossz, hogy csak este jutok gépközelbe.
Sziasztok:
Buksi