susok Creative Commons License 2001.06.12 0 0 1191
Monix, Nyúlanyó!
A BNA közelebb van a Lehel térhez mint a Nyugatihoz. Amikor Monixnak írtam, akkor először a Mária nagyker-hez néztem (az középen van). De ha Nyúlanyó csak a BNA-ba megy, akkor feltétlenül a Lehel térnél szálljon le. Monix, neked mindegy melyiknél.

Gyömbér!
Mi is voltunk, de mivel nem egyeztettünk előtte, nem tudhattuk egymásról, kit is kéne megszólítani. Magamban persze találgattam, vajon ki lehetsz, de azért eléggé sokan voltak ahhoz, hogy próbálkozni mertem volna. Egyedül voltál vagy párosan, és mi volt rajtad? Én reggel nagyon rosszul öltöztem fel (kék mintás szoknya + fehér kinthordós blúz), így délután majdnem megfagytam. Talán úgy be tudsz azonosítani, hogy a szülőszobán az ágy fejénél álltam.
Nekem is tetszett az okítás, az a klassz, hogy semmi sem olyan merev. Rugalmasan kezelnek mindent. Mi azért felírtuk a tegnapi szülésznő nevét is, mert ő is szimpatikus volt, és ha a többiek közül mind szabin vannak, vagy nem jön össze, akkor őt is jó szívvel felkérnénk. Pénteken voltunk dokinál (most már párosan), beszélgettünk a szülésről, az epidurálásról. A mi dokink is javasolta a védőnőválasztást, mert egy hosszúra nyúlt szülés esetén végig veled marad, míg ha nem választasz, akár 2 műszakváltást is megélhetsz a szülőszobán.
Jössz a következőre is?

A babaszoba berendezéssel én úgy vagyok, hogy imádok lakberendezni, így nem szívesen maradnék ki belőle. Másrészt utálok kapkodni, ezért nagyon szeretném, ha 2-3 hét múlva kész lenne minden, persze, amiket varrni akarok, azt csak júliusban fogom csinálni. Nagyon remélem, Andriska nem fog előbb megszületni, de hát bármi megtörténhet. A barátnőm kislánya 35 hétre született teljesen váratlanul, a kolléganőm mindkét gyereke szintén 8 hónapra született. Már egyikük sem számított koraszülöttnek, mert mindhárom baba meghaladta a 2,5 kg-t. Ez a súlyhatár. Egyszóval én úgy szeretnék elindulni a kórházba, hogy otthon minden készen áll, és a férjemnek már csak hozzám "kelljen" bejárnia, ill. otthon esténként hosszas telefonokat bonyolítania az érdeklődők sorával:) Mert ezt is bele kell ám kalkulálni! :))