Halihó Mindenkinek!
Voltunk ma doki bácsinál, kispocok 3,5 kg körül van tapintásra (csinált UH-t is, de atapasztalatok szerint, jól tud a kezével is mérni:)))). Ha minden jól megy, és nem lesz meleg, vagy erős front, akkor hétfőn bemegyek a kórházba, kiveszi pocok alól a trambulint és aztán szabad a vásár:))))
ZsLee, nem semmi lehet a pocakod! Nekem most 114 cm, és most kezdek TERHES lenni (eddig "csak" vártam a pockot:)))
Igen Susok, épp tegnap beszélgettünk apával az idő múlásáról:)) és mindenki azt magyarázza, hogy ahogy kibujik, ez még gyorsabb lesz (mármint at idő múlása)
Gyömbér, a kórházi cuccot én mostanában pakoltam be a táskába, de eddig is "naprakész" voltam ezügyben. Babaszoba ügyben: a hálószobánkból lesz a babaszoba, amit jó esetben hétfőn kezd el összerakni a párom. Ruhát csak akkor vesznek kispocoknak - az anyósom és a párom -amikor már kibújt. A többi tartozékot - már amit venni kellet - szép fokozatosan vettük meg. De szerintem ez teljesen egyéni, a páromat nyugodt szívvel engedhettem el tapétát venni.
Pusszantás!