Üdv Kazi,
Hát igaz, tényleg elég hülyén hagytam abba pénteken. De akkor most válaszolok:)
Nekem az a véleményem, hogy a genetika mint lehetséges megoldás egy nagyon leegyszerűsített és kényelmes megoldás.
Ezt viszont most sem értem, miért?
hogy fogom a kis papírcetlimet és ráragasztom, hogy "liberális" jajj ez fújj ez meg "humánus" na akkor ez is fúj, na hová tehetem még a kis cetlijeimet? Hol van ez Platóntól ugyan már
Nem tudom, miért zavar annyira(vagy ez még mindig az "irónia"?:), én annyit "mertem" megjegyezni, hogy egy liberális/humánus beállítottságú vezetés az általam preferált irányzatot törvényszerűen kizárja. Nem is mondtam, hogy "fúj";-) (de gondoltam, jó, igen, ok) Mindenesetre ez a topik nem is erről szól. (Meg aztán tényleg nem is volt itt címkézés. Egyszerűen csak az eddigi tapasztalatokból leszűrhető, hogy a színtisztán liberális megközelítés nem a "jó" felé visz:-))
Hol az erőfeszítés? Ez mind puhányság.
Nem tudom, szerintem ha valaki, akkor Platón aztán tényleg nem vitte túlzásba a (gyakorlati) erőfeszítéseket;-)Bár, gondolom te nem is arra
gondoltál. Azért fejtsd ki bővebben is, miért is puhányság.
Azért kicsit meglepő, hogy Rabe barátunk egy olyan érvvel áll elő, hogy sokan ezt meg ezt gondolják. Hmmm. Ezt nem vártam tőle. Mennyiségi érvelés. :-)) /Nem megsértődni!/ Üdv. :-)
:-) 1:0 oda. Hát ja, a vitában mindig alattomos vagyok, de téged már figyelmeztettelek rá egyszer.
Mint írtam, az elitizmussal nincs bajom, ha az nem az üres öntomjénezés képében mutatkozik.
Ezt sem értem. Hol volt itt öntömjénezés?
Üdv: Rabe