Mammy Creative Commons License 2001.06.11 0 0 10
Halló! Itt Sacika mikrohullámú sütője beszél. Az üzenetrögzítő megszökött a magnóval, és nekem kell felvenni a telefont. Ha akarod, hogy főzzek neked valamit, míg az üzenetet hagyod, nyomd meg az 1-es gombot, és tartsd oda a telefonkagylóhoz a kívánt ételt.

Hall! Te egy géphez beszélsz. A tulajdonosaimnak nem kell se új háztető, se fürdőkád, és a szőnyegek is tiszták. Adakozni a munkahelyükön szoktak, és nem akarják, hogy lefényképezzék őket. Ha ezek után még mindig a vonalban vagy, hagyj egy üzenetet most.

Halló! Itt Kati és Peti. Sajnos nem tudjuk felvenni a telefont, mert valami olyat csinálunk, amit nagyon élvezünk. Kati fel-le szereti csinálni, én pedig jobbra-balra, egészen lassan. Szóval hagyj egy üzenetet. Amint kész vagyunk a fogmosással, visszahívunk.

(Narrátor hangja) Dani ül, magazint olvasva. Hirtelen megszólal a telefon! A fürdőszobában össze-vissza repül a WC-papír, majd egy nagy gombolyagot alkot Danival a közepén, aki vadul hadonászik a karjaival! Sikerülni fog neki? Ebben a pillanatban megszólal a csengő! Dani minden igyekezete hiába! Mégis üzenetet kell hagynod...

Ön most egy CPX-2000 Hang Zsaroló Rendszerrel beszél. Az ön hanglenyomata ebben a pillanatban digitális kódolásban későbbi használatra rögzítve lesz. Amint ez megtörtént, a komputer akárkinek akármilyen illegális vagy erkölcstelen üzenetet hagyhat az Ön hangján. Az első alkalommal nem számolunk fel Önnek semmit ezért a szolgáltatásért. A közeljövőben viszont egy munkatársunk, aki specializált bérgyilkos, meg fogja Önt látogatni, hogy részletes magyarázattal szolgáljon, és megállapodjon Önnel a fizetési feltételekben. Kérjük, beszéljen tisztán a sípszó elhangzása után. Köszönjük.

Hello, itt Zoli. Senki sincs itthon, de ha üzenetet... (ajtónyitás hangja)
-Hé, Zoli, mit csinálsz?
Zoli: -Új szöveget hagyok az üzenetrögzítőtökön. A régi már olyan unalmas.
Hang: -Azonnal hagyd abba! Az az én üzenetrögzítőm. Ne piszkáld!
Zoli: -Ez a muki azt mondja... - (nagy csapkodás, kiabálás, dulakodás zaja, végül puffanás, aztán csönd.)
Zoli: -Szóval, senki sincs itthon, így hagyjon üzenetet a sípszó után.

Az ön által hívott 123-4567-es szám megváltozott. Az új szám 123-4567. Kérjük, hívja újra... Vagy hagyjon üzenetet a sípszó után.