cicó Creative Commons License 2001.06.10 0 0 2
Szia Ltd!
Homeopátiás orvoshoz.
És főleg ha csak most kezdődtek a tünetek nagy esély van rá, hogy gyorsan rendeződik a dolog és megússzátok a kórházat,lélegeztetőgépet és a többi nyalánkságot...
Ha akarod elküldök neked az archívumomból egy levelet amiben egy kismama írta le kálváriájukat a kruppal és hogy hogyan gyógyították meg illetve tették tünetmentessé a gyereket a homeopátiával.(remélem még meg van)ill. ha akarod megadom az e-mail címét, biztos vagyok benne, hogy szívesen segít neked.
Én egy hónapja vittem el a lányomat ugyanahhoz az orvoshoz akihez ők is járnak, szintén krónikus köhögéssel ami már egy éve tart nála,de nem krupp.
Egyenlőre nem tudok érdemben beszámolni, pillanatnyilag két hete tünetmentes a kislány,eddig kezelés nélkül egy hónap volt a legtöbb idő amikor nem köhögött...
Tudom, hogy sokan szkeptikusak a homeopátiás gyógymóddal szemben (ld.pl.a homeopátiás topic)de úgy gondolom ha egy olyan betegségről van szó mint pl. a krupp ami akár a beteg életébe is kerülhet erősen megfontolandó egy olyan lehetőség kipróbálása amitől meggyógyulhat, míg a modern orvostudomány az életmentő beavatkozáson kívül mást nem tud tenni (ha jól tudom).
üdv.cicó
Előzmény: Törölt nick (-)